کد خبر: 1375645
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۸

6 مؤسسه برتر کشور را بشناسیم/ بخش عمده فعالیت‌های قرآنی کشور با ظرفیت مردمی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همایش تکریم چهره‌های قرآنی کشور در حالی به هشتمین دوره خود نزدیک می‌شود که امسال شاهد تجلیل از 6 مؤسسه قرآنی برتر کشور هستیم و این خود گواهی بر این مدعاست که پس از سال‌ها توان و ظرفیت‌های مردمی که بخش عمده فعالیت‌های قرآنی کشور را برعهده دارند، مورد توجه قرار گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، روزی که قرار شد مؤسسات قرآنی به عنوان مراکزی رسمی در کشور آغاز به کار کنند را نمی‌دانم دقیقا چه کسی به یاد دارد؟ آیا این تصمیم در روند گذر زمان روی داد؟ یا اینکه تلاش‌های مردمی برای توسعه فرهنگ قرآن، در نهایت دیده شد و تصمیم‌ها در این راستا سو و جهت گرفت تا مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور رسما فعالیت داشته باشند.

از مکتب‌خانه‌ها تا مؤسسات قرآنی
شاید خیلی سال پیش بود که مکتب‌خانه‌ها، تنها محلی بودند که افراد و خانواده‌ها با علم به نوع آموزش، فرزندان خود را به دستان استادی می‌سپردند که ابتدا کودک را با «عم جزء» آشنا می‌کرد و همین ابتدا و مقدمه، راهی را برای آموزش‌های دیگر کودک هموار می‌ساخت. مکتب‌خانه‌هایی با محوریت سواد آموزی و با مقدمه و منابع قرآنی و روایی.

مکتب‌خانه‌ها که کم‌کم جای خود را به مدرسه دادند، شاید پدر و مادر‌ها خلأ آموزش قرآن برای کودکان خود را درک کردند. گاهی پدر و یا مادر این وظیفه را بر عهده می‌گرفت و از همان کودکی آیاتی در گوش فرزند خود می‌خواندند تا کلمه کلمه کلام وحی آرام در گوش جان فرزندانشان بنشیند و گاهی نیز افرادی که دانش قرآنی بیشتری داشتند، با جمع‌آوری چند کودک و نوجوان، آموزه‌های خود را به دیگر افراد انتقال داده و کلاس‌های قرآنی تشکیل می‌دادند.
آن‌هایی که از روزهای پیش از انقلاب خاطرات قرآنی خود را برایمان بازگو می‌کنند، بسیار از این جلسات یاد کرده و عنوان می‌کنند که در این جلسات قرآن با آموزه‌های ناب و مفاهیم خود، در کنار دیگر مفاهیم دینی مورد آموزش قرار می‌گرفت. هنوز مکان مشخصی شاید برای این آموزش‌ها وجود نداشت؛ گاها افراد در منازل خود جلسات قرآنی برگزار می‌کردند، جمعی به دور هم محفلی داشتند و از نورانیت محفل، افراد نیز بهره‌مند می‌شوند.
برخی از مبارزان و انقلابیون که امروزه از فعالان و اساتید و پیشکسوتان قرآنی این مرز و بوم نیز هستند، در حالی از روزهای پیش از انقلاب اسلامی می‌گویند که محوریت برنامه‌ها و مبارزاتشان علیه طاغوت زمان، در همان جلسات شکل می‌گرفت. در جلساتی قرآنی که مفاهیم ناب قرآن در مبارزه علیه طاغوت برایشان معنا و مفهوم می‌گرفت.
همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، فعالیت‌های دینی و مذهبی شکل و برنامه خاصی به خود گرفت؛ هدفمند‌تر گردید و روز به روز نیز با رشدی به سمت هدفمند‌ی و برنامه‌‌محوری پیش رفت. مهندسی برنامه‌ریزی آموزشی، طراحی شد و سازمان‌های قرآنی شکل گرفتند که پس از آن، جلسات آموزش قرآن نیز به سمت مؤسسه قرآنی شدن، پیش رفتند.
با حضور و وجود دو متولی در سطح کشور برای صدور مجوز فعالیت این مراکز، باز بیش از پیش آموزش‌های قرآن در کشور سمت و سوی خاصی گرفت. اساتید، مبدعان طرح‌های آموزشی، قرآن‌پژوهان، افرادی با تحصیلات مرتبط علوم قرآنی با ارائه و بروز خلاقیت‌های آموزشی و روش‌های ابداعی آموزش قرآن وارد این عرصه شدند.
مؤسساتی قرآنی ـ مردمی که بدون هیچ حمایت دولتی و صرفا با توان و ظرفیت مردمی خود، دست به نهضتی عظیم در عرصه قرآن‌آموزی زدند و مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور به این صورت رشد کرده و در مسیر خود هر روز به موفقیت‌های جدید رسیدند و همچنان نیز این راه ادامه دارد.
امروز با وجود گذر از سی و پنجمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران، نظاره‌گر به بار نشستن بسیاری از این مؤسسات هستیم و امسال برای اولین بار، در هشتمین دوره همایش تکریم چهره‌های قرآنی، شش مؤسسه برتر قرآنی کشور معرفی و تکریم خواهند شد.
مؤسسات قرآنی ـ مردمی «هجرت»، «بینه»، «بشارت»، «فجر‌آفرینان»، «بیت‌القرآن امام‌علی(ع)» و «طلایه‌داران وحی»، 6 مؤسسه قرآنی برتر کشور هستند که از سوی داوران این همایش برگزیده شده و در همایش روز جمعه 2 اسفند‌ماه جاری مورد تجلیل و تقدیر قرار خواهند گرفت.
برای گزینش این مؤسسات قرآنی ملاک‌هایی توسط سازمان دارالقرآن و داوران ارزیابی این مؤسسات، عنوان شده است که این ملاک‌ها با همکاری اتحادیه‌های استانی و دارالقرآن‌های هر استان، مورد بررسی قرار گرفته و سپس بر اساس آن، اسامی مؤسسات برتر به سازمان دارالقرآن ارائه شد.
داوران طرح ارزیابی مؤسسات قرآنی برتر کشور
بر اساس گزارش ایکنا، داوران ارزیابی و انتخاب این 6 مؤسسه قرآنی عبارتند از: مهدی قره‌شیخلو، رئیس سازمان دارالقران الکریم، یوسف افراش، معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان دارالقرآن، حسین بهبودی، مدیر امور مؤسسات قرآنی و استان‌های سازمان دارالقرآن، احمد حاجی‌شریف، معاون نظارت بر چاپ و نشر سازمان دارالقرآن الکریم، داوود تک‌فلاح، مدیر برنامه و بودجه و نظارت بر برنامه‌های آموزشی سازمان دارالقرآن و مسعود وادی‌پور، مسئول اداره مؤسسات قرآنی ـ مردمی سازمان دارالقرآن الکریم.
در ادامه این گزارش به گفت‌وگو با سه تن از داوران ارزیابی مؤسسات قرآنی ـ مردمی برتر کشور می‌پردازیم.
مهدی قره‌شیخلو، یکی از داوران طرح ارزیابی مؤسسات قرآنی برتر
مهدی قره‌شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم در رابطه با اضافه شدن گزینه تجلیل از مؤسسات قرآنی برتر به گزینه‌های همایش تکریم چهره‌های قرآنی، بیان کرد: با توجه به مأموریت‌هایی که در سازمان وجود دارد، تلاش شده است که در همایش تکریم چهره‌‌های قرآنی، مؤسسات بر اساس شاخص‌های اعلام شده،، انتخاب شوند.
وی در ادامه افزود: سازمان بحث آموزش‌های قرآنی را در دستور کار خود دارد و چند سالی است که پیشکسوتان آموزش قرآن را تکریم می‌کند؛ با توجه به بحث ساماندهی مشارکت‌های مردمی بحث تکریم مؤسسات قرآنی نیز به بخش‌های این مراسم اضافه شده است.
قره‌شیخلو با اشاره به فعالیت بیش از 2 هزار مؤسسه دارای مجوز فعالیت از سازمان دارالقرآن الکریم در کشور اظهار کرد: سازمان دارالقرآن، بخش عمده‌ای از فعالیت خود را در کشور با همکاری این مؤسسات قرآنی ـ مردمی انجام می‌دهد و جا داشت تا این مؤسسات تقدیر شوند.
وی تصریح کرد: علاوه بر افزوده شدن بخش تقدیر از مؤسسات قرآنی به بخش‌های همایش تکریم چهره‌های قرآنی، با توجه به اینکه یکی از مأموریت‌های سازمان نظارت بر چاپ و نشر قرآن است، بخش مصحح قرآن نیز به این بخش‌‌ها افزوده شده است.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم بیان کرد: لیست‌ نهایی سازمان برای تقدیر از مؤسسات برتر کشور 30 مؤسسه بود که به دلیل محدودیت‌های موجود و تأکید بر وجود شاخصه‌های تعریف شده در این طرح، تنها شش مؤسسه انتخاب شدند.
وی اظهار کرد: معرفی یک مؤسسه در کشور به عنوان شاخص علاوه بر افزایش اقبال عمومی در استفاده از خدمات این مراکز، باعث الگوسازی برای سایر مؤسسات قرآنی کشور نیز می‌شود و سایر مؤسسات هم تلاش می‌کنند تا خود را به این شاخص‌ها برسانند.
قره‌شیخلو در رابطه امکان افزایش گزینه‌های این بخش در سال‌های آتی گفت: با توجه به امکانات و ظرفیت این مراسم نمی‌توان در رابطه با این مورد قول مساعد داد.
از دیگر داوران ارزیابی مؤسسات قرآنی کشور می‌توان به حسین بهبودی اشاره کرد که وی نیز در رابطه با ملاک‌ها و معیارهای در نظر گرفته شده برای ارزیابی این مؤسسات به ارائه موراردی پرداخته است.
حسین بهبودی، مدیر امور استان‌ها و دیگر داور ارزیابی مؤسسات
حسین بهبودی، مدیر امور استان‌ها و مؤسسات قرآنی سازمان دارالقرآن در گفت‌وگو با ایکنا در رابطه با فعالیت‌های این مؤسسات و ملاک‌های گزینش این مراکز قرآنی ـ مردمی می‌گوید:  سازمان دارالقرآن الکریم از سال‌ها پیش تأکید داشت تا مؤسسات قرآنی به فعالیت‌های بیشتر ترقیب شوند که این امر نیازمند تشویق و حمایت این مراکز بود و حمایت‌ها نیز به حمایت مالی منحصر شده بود، در حالی که این مراکز نیازمند مطرح شدن در عرصه اجتماعی بودند تا انگیزه فعالیت این مراکز نیز تقویت شود.
وی در ادامه افزود: سازمان دارالقرآن چند سالی است که همایش تکریم چهره‌های قرآنی را برگزار می‌کند و با توجه به یکی از مأموریت‌های جدی سازمان که ساماندهی تشکل‌های قرآنی ـ مردمی و حمایت از مشارکت‌ها  مردمی است، باید به این حوزه نیز توجه کند و تکریم و تجلیل خود را به سوی کسانی که سازمان را در این امر حمایت می‌کنند، معطوف کند که طبیعتا نظر سازمان فراتر از تکریم است و امیدواریم در سال‌های آتی این امر گسترش یافته و از مدیران و معلمان قرآن این مراکز نیز تقدیر شود.
بهبودی تصریح کرد: شاید فعالیت این گروه به چشم کسی دیده نشود، از این بابت که اسم پیشکسوت و استاد ممکن است در معلمی در یک روستا فعالیت می‌کند وجود نداشته باشد و 200 سال دیگر هم کسی از آن تجلیل نخواهد، در اصل رویکرد تشویق‌ها و تجلیل‌ها و تکریم متوجه افراد خاص، نخبه، محدود و معدودی است که ویژگی‌های منحصر به فردی دارند، منتهی جامعه باید باور کند که علاوه بر تجلیل از فعالان و پیشکسوتان قرآنی، نباید از جامعه بزرگ و دلسوز قرآنی که در توسعه و نشر فرهنگ قرآنی دارند، غفلت شود.
وی ادامه داد: اگر در جای جای کشور تلاوت و نوای قرآن طنین‌انداز است به برکت حضور این مربیانی و فعالانی است که چراغ خاموش، حرکت می‌کنند و حتی بسیاری از پیشکسوتان جامعه قرآنی هم مشخص نیستند از این جهت ضروری است از این گروه نیز در فعالیت‌های اجتماعی و تشویق‌های اجتماعی و امتیازات اجتماعی تجلیل شود.
بهبودی با اشاره به اینکه طرح تجلیل از مؤسسات قرآنی برتر از دو سال گذشته مطرح شده است، تصریح کرد: این مؤسسات از بین مؤسسات قرآنی که مجوز فعالیت خود را از سازمان تبلیغات اسلامی دریافت کرده‌اند و مؤسساتی که مجوز خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده و عضو اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی هستند انتخاب شدند.
شاخصه‌های ارزیابی مؤسسات قرآنی برتر کشور
بهبودی در رابطه با شاخصه‌های ارزیابی مؤسسات افزود: اولین شاخصه این بود که مؤسسه عضو اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی باشد، شاخصه دوم اینکه مؤسسه جزو مؤسسات سطح یک بوده و مؤسسات قرآن ارشاد نیز دارای فعالیتی در حد مؤسسات سطح یک تبلیغات اسلامی باشند.
وی ادامه داد: شاخصه سوم دارا بودن پنج سال سابقه مفید پس از ثبت رسمی مؤسسه و شاخصه چهارم مقید بودن به رعایت قوانین است، یعنی دفاتر قانونی داشته باشند؛ شاخصه پنجم نیز داشتن تولیدات و محصولات قرآنی، است.
همکاری دارالقرآن و اتحادیه‌های استانی در معرفی مؤسسات قرآنی برتر بر اساس ملاک‌های اعلام‌شده
مدیر امور مؤسسات و استان‌های سازمان دارالقرآن الکریم اظهار کرد: پس از تصویب اجرای طرح معرفی مؤسسات قرآنی برتر، طرح به دارالقرآن‌های استان‌ها ابلاغ و این مراکز با همکاری اتحادیه مؤسسات قرآنی استان خود برترین مؤسساتی را که دارای این ملاک‌ها و شاخصه‌ها بودند به تهران معرفی کردند و تیم ارزیابی که بالغ بر 8 نفر بودند، طی سه مرحله این شش مؤسسه را انتخاب کردند.
وی با اشاره به تجلیل از بیش از 60 نفر در رشته‌های مختلف قرآنی در این همایش، تصریح کرد: تصمیم سازمان تجلیل و تقدیر از 10 مؤسسه قرآنی و 10 مدیر قرآنی برتر بود که با توجه به اعتبارات سازمان این امر میسر نشد و تنها از 6 مؤسسه تجلیل به ‌عمل خواهد آمد.
بهبودی با بیان اینکه آثار برگزیده دومین جشنواره محصولات قرآنی ـ مردمی در این همایش معرفی خواهد شد، افزود: مؤسسات قرآنی برتر و آثار برگزیده دومین جشنواره محصولات قرآنی ـ مردمی در مراسم افتتاحیه این مراسم معرفی و تقدیر می‌شوند.
هدف از تجلیل مؤسسات قرآنی برتر از زبان حاجی‌شریف
احمد حاجی شریف، معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم سازمان دارالقرآن الکریم، در رابطه با هدف تکریم مؤسسات قرآنی در همایش تکریم چهره‌های قرآنی تصریح کرد: به‌طور کلی در هر قسمتی باید دستگاه‌ها تلاش کنند افراد فعال، نخبه و دارای ایده را معرفی کنند، این امر خود باعث الگو‌سازی برای سایر فعالان می‌شود و افراد نوپا نیز تشویق می‌شوند تا در این حوزه‌ گام‌های قوی بردارند.

وی در ادامه بیان کرد: چند سالی است که سازمان دارالقرآن از پیشکسوتان قرآنی  تجلیل می‌کند و امیدواریم تا در سال‌های آتی نیز بخش‌های دیگری نیز به این بخش‌ها افزوده شود که تمامی این‌ها مستلزم بر تأمین شدن بودجه است.
حاجی‌شریف تصریح کرد: در حال حاضر در این همایش پنج بخش آموزش، تفسیر، کتابت قرآن، قاریان و حافظان و مؤسسات قرآنی برتر مورد تقدیر و تکریم قرار می‌گیرند.
وی اظهار کرد: مطرح شدن در جامعه و رسانه‌ای شدن مؤسسات قرآنی مهمترین دستاورد این همایش برای این مراکز مردم‌نهاد است.

حجت‌الاسلام کوششی: تعداد مؤسسات انتخاب شده افزایش یابد

حجت‌الاسلام سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور بیان کرد: طی بحث تکریم و تجلیل از چهره‌های قرآنی که هر ساله در کشور انجام می‌شود، یکی از بحث‌های مهمی که برنامه‌های قرآنی در آن‌ها انجام می‌شود، مؤسسات قرآنی هستند، که طی سنوات گذشته به‌عنوان چهره‌‌های قرآنی مورد تجلیل قرار نمی‌گرفتند.
وی در ادامه افزود: امسال در همایش تکریم چهره‌های قرآنی بخشی نیز به مؤسسات قرآنی اختصاص داده شده است و طی این امر شش مؤسسه از شش استان به عنوان مؤسسه برتر کشور معرفی و تجلیل خواهند شد.


کوششی با اشاره به اینکه تعداد مؤسسات انتخاب شده کم است، تصریح کرد: برای شروع کار خوبی است و امیدواریم این تعداد برای سال‌‌های آتی افزایش یابد.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور اظهار کرد: اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور در نظر دارد در صورت مهیا شدن شرایط، مراسم تجلیل از مؤسسات برتر را به‌ نحو خاص در برنامه خود دارد.
وی تصریح کرد: معرفی مؤسسات به سازمان دارالقرآن با همکاری اتحادیه‌های استانی، ادارات تبلیغات اسلامی در استان‌ها و اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور انجام شد.
با برترین مؤسسات قرآنی کشور آشنا شویم
مؤسسه هجرت خلخال از توابع استان اردبیل: این مؤسسه قرآنی از سال 1367 به‌صورت غیررسمی و از سال 1385 با دریافت مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت خود را به‌صورت رسمی در شهرستان خلخال اردبیل آغاز کرد.
آموزش بیش از 14 هزارقرآن‌آموز و صدور 7 هزار گواهینامه برای قرآن‌آموزان در کارنامه فعالیت این مؤسسه قرآنی به چشم می‌خورد؛ در حال حاضر نیز دارای 20 شعبه در شهرستان خلخال و 55 مربی قرآن، آموزش قرآن‌آموزان این مراکز را بر عهده دارند.
برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن ویژه عشایر، طراحی و تولید 2 نرم‌افزار در حوزه آموزش حفظ قرآن، انتشار خبرنامه هر سه ماه، شرکت در مسابقات متعدد و اجرای برنامه‌ها مذهبی از دیگر فعالیت‌های این مرکز قرآنی به‌شمار می‌رود.
شاید یکی از نقاط قوت و خلاقیت این مؤسسه قرآنی را بتوان برگزاری دوره‌های آموزش علوم قرآنی برای عشایر دانست؛ مدیرمسئول این مؤسسه قرآنی معتقد است که فضای قرآنی باید در تمامی سطوح جامعه، گسترده شود و بر اساس همین اندیشه، این مؤسسه دوره‌های خود را برای عشایر نیز برگزار می‌کند؛ اندیشه‌ای که شاید تا کنون آن‌چنان که باید و شاید مورد توجه قرار مسئولان قرآنی کشور نگرفته است.
مؤسسه بینه اصفهان
مؤسسه بینه اصفهان: مؤسسه بینه از سال 80 به‌صورت غیررسمی و از سال 82 به‌صورت رسمی فعالیت خود را در حوزه آموزش قرآن به‌ویژه آموزش تخصصی قرائت قرآن ویژه پسران 7 تا 15 سال آغاز کرد.
این مؤسسه تا کنون موفق به آموزش بیش از 30 هزار نفر در تمامی رشته‌های قرآنی شده است که از این تعداد، هشت هزار نفر در دوره مقدماتی طرح قرائت تخصصی قرآن شرکت کردند و 300 نفر در حال حاضر در حال آموزش در این رشته هستند.
دوره آموزش تخصی قرائت قرآن دارای 12 ترم است و در سال نیز 3 ترم برگزار می‌‌شود که این طرح از سال 89 در این مؤسسه آغاز شده است و در حال حاضر نیز دوره سوم این طرح در حال برگزاری است.
بیت‌القرآن امام‌علی(ع) قم
مؤسسه بیت‌القرآن امام‌علی(ع) قم: مؤسسه بیت‌القرآن امام علی(ع) قم از سال 79 فعالیت خود را در دو حوزه آموزش و پژوهش آغاز کرده است و در همان سال این طرح را در استان و از سال 8 در کشور اجرا می‌کند.
این طرح که آموزش غیرحضوری کل قرآن است و شامل یک بسته آموزشی می‌شود تا کنون بیش از شش میلیون مخاطب داشته است و با استقبال خوبی نیز مواجه شده است.
این مؤسسه علاوه بر این طرح، طرح‌های «احکام در خانه» را برای علاقه‌مندان به‌صورت غیرحضوری اجرا می‌کند و کتاب‌هایی همچون آموزش نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه، خطبه غدیر و ... را به‌همت گروه پژوهشی مؤسسه به چاپ رسانده است.
این مؤسسه سال 90 اقدام به تولید و انتشار نرم‌افزار طرح قرآن در خانه ویژه بنیاد شهید و جانبازان کرده که از قابلیت‌های این نرم‌افزار می‌توان به وجود قرائت چهار قاری، بیان لغات و ترجمه آنها به‌صورت گویا و مطرح کردن سؤال اشاره کرد.
مؤسسه زبان آموزشی قرآن بشارت
مؤسسه زبان آموزشی قرآن بشارت: مؤسسه بشارت از سال 76 فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر نیز با وجود 250 شعبه رسمی و خانگی در حال آموزش قرآن به بیش از 10 هزار نفر است.
مؤسسه بشارت در سال 90 موفق به آموزش 10 هزار علاقه‌مند شده و تا کنون نیز بیش از هزار مربی قرآن تربیت کرده است و یکی از فعالیت‌های مهم این مؤسسه اجرای طرح بشارت برای معلمان قرآن آموزش و پرورش 20 منطقه استان تهران در قالب ضمن خدمت، همکاری با کانون مساجد و حوزه‌های علمیه است.
در طرح بشارت افراد می‌توانند در سه بخش آموزش مفاهیم عربی قرآن، حفظ قرآن و قرآن به زبان انگلیسی طی 11 ترم آموزشی که هر ترم شامل 2 ماه و نیم می‌شود تخصص لازم را کسب کنند.
مؤسسه طلایه‌داران وحی
مؤسسه طلایه‌داران وحی: مؤسسه طلایه‌داران وحی یزد، از سال 72 فعالیت خود را درقالب برگزاری جلسات آموزش قرآن آغاز کرد و در سال 85 مجوز فعالیت خود را از سازمان تبلیغات اسلامی دریافت کرد و از اعضای هیئت مدیره این مؤسسه می‌توان به حجج اسلام محمکاظم میرجلیلی، علی گندمی و حمیدرضا میرجلیلی اشاره کرد.
این مؤسسه علاوه بر برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن در رشته‌های مختلف تا کنون موفق به تشکیل پنج گروه تواشیح با نام‌های کوثر 1، که دارای رتبه سوم مسابقات اوقاف و امور خیریه و رتبه اول مسابقات قرآن و عترت دانشگاه‌های سراسری است، کوثر ولایت که دارای رتبه دوم مسابقات فرهنگ و ارشاد اسلامی است، کوثر 3، کوثر 4 و کوثر 5 شده است.
این مؤسسه در حال حاضر 15 قاری این مؤسسه موفق به کسب رتبه‌های مختلف استانی، کشوری و بین‌المللی شده‌اند و حسن دانش، نفر اول مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در تونس یکی از قرآن‌آموزان موفق این مؤسسه قرآنی است.
از اهداف آموزشی مؤسسه طلایه‌داران وحی می‌توان به تربیت قاری و جذب این قاریان به حوزه علمیه و ادامه کار این گروه به عنوان مبلغ اشاره کرد که در حال حاضر علیرضا میرجلیلی و میثم اخلاقی از قرآن‌آموزان مؤسسه به‌عنوان مبلغ امور دینی در سایر کشورها در حال فعالیت هستند.
این مؤسسه در حال حاضر فعالیت‌های آموزشی خود را در دو ساختمان در شهر شاهدیه و مسجد چهارده‌معصوم(ع) انجام می‌دهد و یک ساختمان نیمه ساخته را جهت احداث مکان مؤسسه از سال 90 خریداری کرده که تکمیل این ساختمان نیازمند تأمین و جذب بودجه لازم است.

امسال این 6 مؤسسه قرآنی ـ مردمی از میان دریای مؤسسات قرآنی و فعالیت‌های مردمی کشور انتخاب و مورد تجلیل واقع خواهند شد و همین امر نشان از بروز و ظهور روند فعالیت‌های قرآنی ـ مردمی مراکزی است که شاید در ابتدای امر، توجه مسئولان قرآنی کشور را نمی‌توانست به خود جلب کند؛ مؤسساتی که امروزه از زبان بسیاری از متولیان و فعالان قرآنی کشور بازوی مردمی نظام جمهوری اسلامی در عرصه فعالیت‌های قرآنی هستند.

دوست
|
-
|
۱۳۹۲/۱۲/۰۵ - ۱۳:۴۶
0
0
آفرین به این مؤسساتی که موفق عمل کردن
captcha