کد خبر: 1375844
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۸

درمان کج‌روی‌های اجتماعی را باید از درون خانواده‌ شروع کرد

گروه اجتماعی: رئیس اداره ارشاد سرپل ذهاب گفت: ریشه و بنیان اصلی بسیاری از بزهکاری‌ها و کج‌روی‌های اجتماعی را باید در خانواده جست‌وجو کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، کارگاه آموزشی پیشگیری و نمایشگاه عکس و پوستر پیشگیری از مواد مخدر صبح امروز یکشنبه، 27 بهمن در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سرپل ذهاب با حضور امام جمعه، فرماندار، رئیس شبکه بهداشت و درمان و فرمانده نیروی انتظامی این شهرستان افتتاح شد.

در حاشیه این برنامه نادر گهواره، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سرپل ذهاب در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا، ریشه و بنیان اصلی بسیاری از بزهکاری‌ها و کج‌روی‌های اجتماعی را در خانواده عنوان کرد.

وی گفت: هرگز نباید فراموش کرد که فرزند ما گرفتار مواد مخدر نخواهد شد؛ لذا مواد مخدر هیچ کس را نمی‌شناسد و در این راستا خانواده نقش مهمی در پیشگیری از اعتیاد دارد.

captcha