کد خبر: 1376938
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۹
رئیس مجلس عراق:

امت اسلام در معرض تغییری بنیادی در شیوه حکمرانی سیاسی است

گروه بین‌الملل: اسامه النجیفی با اشاره به عوامل خارجی و داخلی تهدیدکننده کشورهای اسلامی گفت: امت اسلام در معرض تغییری بنیادی در شیوه حکمرانی سیاسی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سالن اجلاس سران، محل برگزاری نهمین کنفرانس اتحادیه بین‌المجالس کشورهای اسلامی، اسامه النجیفی طی سخنانی ضمن بیان این مطلب گفت: همگی به این مسئله اذعان داریم که امت اسلامی در معرض یک تغییر بنیادی در شیوه‌های سیاسی حکمرانی است.
وی افزود: کشورهای اسلامی با دو نوع تهدید مواجه هستند، خطر عوامل داخلی و خطر عوامل خارجی. عوامل داخلی‌ گاهی می‌خواهند وحدت داخلی را بر هم زنند و کشور را در معرض تفرقه قرار بدهند و عوامل خارجی که از سوی دشمنان دیرین جهان اسلام حمایت می‌شوند.
اسامه النجیفی در نهمین کنفرانس اتحادیه بین‌المجالس اسلامی اظهار کرد: اسلحه کشتار جمعی در منطقه خاورمیانه تمام منطقه را تهدید می‌کند و خطری برای خاورمیانه به‌شمار می‌آید.
النجیفی گفت: مسلمانان در زمانی که نیازمند اتحاد واقعی هستند و همگی باید نوک پیکان خود را به یک سو پرتاب کنند، متأسفانه به وحدت نرسیده و هر کدام پیکان خود را به یک سو پرتاب می‌کنند.
وی گفت: گروهی با نام مسلمان به‌جای الگوگیری از رحمت و محبت پیامبر گرامی اسلام(ص) جنگ با یکدیگر را آغاز کردند و در نتیجه هزینه‌های زیادی صرف خرید اسلحه و تجهیزات نظامی در کشورهای اسلامی می‌شود.
رئیس مجلس نمایندگان عراق افزود: اکنون که این کنفرانس برگزار می‌شود، جهان اسلام با مشکلات عدیده‌ای مواجه است که برخی از این مشکلات بین خود کشورهای اسلامی و برخی دیگر بین نظام‌های حاکم و مردم کشورها است.
وی تصریح کرد: به اعتقاد ما آغوش اسلامی مناسب‌ترین فضا برای حل تمام مشکلات میان مسلمانان است و از وساطت کشورهای غیراسلامی بهتر است و این امر محقق نمی‌شود مگر از طریق توافق مسلمانان در میان خودشان.
وی اضافه کرد: همه ما اعتقاد داریم که گفت‌وگو از شیوه‌های مبنی بر به کار بردن اسلحه و خونریزی بهتر است؛ همچنان که تاریخ نشان داده تمام دستاوردهایی که از راه اسلحه و خونریزی به دست آمده‌اند، سر انجام از بین رفته‌اند و اثری از آن‌ها باقی نمانده است.
النجیفی تاکید کرد: به جرئت می‌توانم تأکید کنم که تلاش برای گفت‌وگو می‌تواند ریخته‌شدن خون‌های بسیاری را مانع شود، همچنین می‌توانم به جرئت تأکید کنم که ملت عراق با تمام گرایش‌های خود از این راه استقبال می‌کند و پشتیبان آن خواهد بود.
به گفته وی چنین شیوه‌ای به جز از طریق انسجام و همکاری همگانی محقق نخواهد شد.
وی به اهمیت همکاری اقتصادی مسلمانان اشاره کرد و گفت: اگر اموال جهان اسلام در حوزه خود آن‌ها مصرف شود، تنها بخشی از ‌آن‌ها می تواند بسیاری از اهداف مسلمانان را تحقق بخشد.
النجیفی تصریح کرد: تنها راه پایان دادن به بحران فلسطین تشکیل کشور فلسطین و به رسمیت شناخته شدن آن از سوی همه سازمان‌های بین‌المللی است، همچنین همه مردم فلسطین پس از آنکه سال‌ها در غربت به‌سر می‌بردند، باید به وطن خود بازگردند.
وی افزود: آنچه کشور عراق در سال‌های گذشته به آن رسیده، بخشی از شیوه سیاسی حکومت در عراق و دستاورد این نظام سیاسی دموکراتیک است.
النجیفی در پایان از جمهوری اسلامی ایران به خاطر برگزاری و میزبانی از این کنفرانس بین‌المللی تشکر و قدردانی کرد.

captcha