کد خبر: 1377328
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۶

فیلم کوتاه موجی تازه در سینمای ملی ایجاد می‌کند

گروه هنر: استاندار سیستان و بلوچستان گفت: فیلم کوتاه به لحاظ محتوای قوی خود جایگاه ویژه‌ای در جامعه پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، مراسم اختتامیه سومین جشنواره فیلم کوتاه بسیج صبح امروز چهارشنبه، 30 بهمن در سینما اشراق زاهدان برگزار شد.

علی اوسط هاشمی، استاندار سیستان و بلوچستان در این همایش اظهار کرد:  فیلم کوتاه به لحاظ محتوای قوی خود جایگاه ویژه‌ای در جامعه پیدا کرده است. جامعه ما، امروز جامعه داستان کوتاه است و نگاه ویژه‌ای به فیلم کوتاه دارد. سینمای کوتاه موجی تازه و نگاه متکثر در سینمای ملی ایجاد می‌کند.

وی بیان کرد: گرایش 64 درصدی مردم ایران به ماهواره نشان از ضعف در تولید محصولات داخلی دارد. در تولید محصولات رسانه‌ای نباید سلایق به جای واقعیات به‌کار رود.

نماینده عالی دولت در استان افزود: امروزه نقش و تأثیر سینما بر تمامی نهادهای زندگی بشر بر همه روشن است. سرمایه، وقت و انرژی که برای تولید فیلم در پیشرفته‌ترین کشورهای دنیا صرف می‌شود، حاکی از آن است که نتیجه قطعی تأثیر سینما در حوزه‌های مختلف به اثبات رسیده است.

هاشمی گفت: در سینمای اجتماعی نمی‌توان به شکلی صریح، هنجارهای عرضی و حتی قراردادی را که از ریشه‌های فرهنگی برخوردارند، نقض کرد. اگر چنین شود، به علت آن‌که موجب اختلال ذهنی تماشاگر می‌شود، ناخواسته نیرویی منفی را در برابر خود پدید می‌آورد.

استاندار بیان کرد: بدیهی است که در سینمای اجتماعی، هنجارهای اجتماعی نیز باید تأیید شوند و خرده گرفتن و نقد بعضی هنجارها باید به گونه‌یی باشد که اصول اخلاقی و انسانی خدشه‌دار نشود.

captcha