کد خبر: 1377434
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۲
هنر در هفته‌ای که گذشت/

واکنش مراجع تقلید به «رستاخیز»/ حواشی «سرزمین کهن» ادامه دارد

گروه هنر: واکنش مراجع تقلید و برخی شخصتیها به نمایش تصویر حضرت عباس(ع) در فیلم «رستاخیز» و حواشی سریال «سرزمین کهن» را می‎توان مهمترین رخدادهای حوزه هنر در این هفته دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حوزه هنر در این هفته نسبتا روزهای پرخبر و البته حاشیه‌ای را پشت سرگذاشت. بخشی از این حواشی مربوط به فیلم «رستاخیز» بود و به واسطه آن شاهد اعتراضات گسترده بخش‌های مختلف بودیم، همچنین اعتراضات به سریال «سرزمین کهن» باعث شد که به طور موقت جلوی پخش این سریال گرفته شود.

رخداد مهم دیگری که رویکردی ارزشی بود و از آن باید به نیکی یاد کرد، تجلیل خانواده‌های شهید اصغر وصالی و متوسلیان از کارگردان فیلم سینمایی «چ» و «شیار 143» بود.

در ادامه نگاهی گذرا به اتفاقات ومهمترین اخبار حوزه هنر در این هفته خواهیم داشت:

واکنش وزیر به فیلم «رستاخیز»

واکنش‌های مختلف به نشان دادن چهره حضرت عباس(ع) در فیلم سینمایی «رستاخیز» به کارگردانی احمدرضا درویش به ویژه واکنشهای مراجع تقلید، موجب شد تا حجت‌الله ایوبی اعلام کند این فیلم باید مجوز شرعی داشته باشد.

از طرفی 28 بهمن وزیر ارشاد در دیدار با اعضای شورای جهانی کلیساها در خصوص حاشیه‌هایی که این روزها برای فیلم «رستاخیز» مطرح شده است در جمع خبرنگاران به سخن درآمد و گفت: ما کم‌کم به حاشیه همه مسائل از جمله فیلم و موسیقی عادت کرده‌ایم، بیش از 90 درصد فیلم «رستاخیز» قبل از تشکیل دولت جدید ساخته و آماده شده و در مجموع فیلمی است که روایتگر تاریخ عاشوراست.

وی گفت: فیلم «رستاخیز» فیلم ارزنده‌ای به لحاظ محتوا و کار فنی است و دغدغه‌ای که مراجع تقلید دارند دغدغه به جایی است و ما به نگرانی‌های آنها احترام می‌گذاریم اما اینکه بعضی از آقایان ملاحظاتی نسبت به این فیلم دارند به کارگردان فیلم ابلاغ شده است که این نگرانی‌ها را مورد توجه قرار دهد.

جنتی ادامه داد: قطعاً اگر فیلم «رستاخیز» بخواهد در اکران عمومی در اختیار مردم قرار گیرد باید به نحوی عمل کند که این نگرانی رفع شود و در خصوص چهره حضرت ابوالفضل(ع) یا باید این صحنه‌ها حذف شده و یا به گونه‌ای هاله‌ای از نور روی آن قرار گیرد که چهره حضرت ابوالفضل (ع) کاملاً مشخص نباشد و این قداستی که ایشان دارند، حفظ شود.

تاکید ایوبی برای دریافت مجوز اکران «رستاخیز» از نهاد‌های مذهبی

حجت‌الله ایوبی ریاست سازمان سینمایی کشور نیز در سخنانی که در اختتامیه جشنواره فجر در مشهد بیان کرد، گفت: ساخت فیلم تاریخی کاری حساس است، در مورد فیلم «رستاخیز»  مراجع پیام‌هایی داده‌اند، اما باید بگویم مجوز پخش این فیلم تنها برای نمایش در جشنواره بوده و باید برای اکران عمومی اصلاحاتی بر روی آن انجام شود و مجوز شرعی و قانونی لازم برای آن اخذ شود.

رییس سازمان سینمایی دتصریح کرد: در مورد این فیلم دو مسئله مورد بحث است، اول نشان دادن چهره برخی از بزرگان و دوم بحث تاریخی. در این فیلم در واقع تنها چهره حضرت ابوالفضل(ع) نمایش داده شده است. عوامل این فیلم در این خصوص مجوز و فتاوایی را نیز اخذ کرده‌اند که در صورت لزوم می‌توانند اعلام کنند.

پاسخ آیت‎الله العظمی نوری همدانی به استفتائی درباره رستاخیز

آیت‌الله العظمی نوری همدانی در پاسخ به استفتاء جمعی از متدینان مبنی بر نمایش چهره حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) و‌ حضرت علی اکبر (ع) در فیلم سینمایی «رستاخیز»، این اقدام را جایز ندانست.

این مرجع تقلید عنوان کرده است: چهره هر کدام از این شخصیت‌های بزرگ نباید پخش شود و باید قداست این جایگاه‌ها و شخصیت‌ها حفظ شود.

استفتاء از آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی درباره فیلم «رستاخیز»

یادآور می‌شود پیش از این دفتر آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی نیز در نامه‌ای در مورد استفتاء جمعی از مومنان نامه‌ای به دفتر سازمان سینمایی داد که متن آن به شرح زیر است:
ریاست محترم سازمان سینمایی کشور جناب مستطاب آقای ایوبی
با اهداء سلام و تحیت:
عده قابل توجهی به دفتر ما شکایت کرده‌اند که چرا در فیلم «رستاخیز» چهره حضرت قمر بنی هاشم و جمعی دیگر از شهدای کربلا(ع) به طور مشخص نشان داده شده و می‌دانیم این کار آثار نامطلوبی دارد و نیز به بعضی از وقایع تاریخی آن ایراد کرده‌اند.
آیا بنا بر این است که سازمان سینمایی قداست مقدّسات را بشکند و از خطوط قرمز بگذرد!

دیدگاه سلحشور درباره «رستاخیز»

فرج‌الله سلحشور، کارگردان سینما و تلویزیون نیز به این فیلم واکنش نشان د اد. وی در گفت‌و‌گو با ایکنا اظهار کرد: معتقدم که در حوزه مسائل دینی فصل الخطاب و قانون، بیانات علما و مراجع تقلید است، بنابراین وقتی این بزرگان می فرمایند که تصویرسازی از حضرت ابوالفضل (ع)، حضرت علی اکبر(ع) و حضرت زینب(س) حرام است، فیلمساز به هیچ وجه اجازه ندارد که تصویری از آنها ارائه دهد. اصل بودن نظر مراجع تنها به زمان حال خلاصه نمی شود، بلکه در طول تاریخ تشیع سخنان علما همیشه قانون بوده و تخطی از آن امکان ندارد.

وی افزود: البته زمزمه‌هایی شنیده می شود که احمدرضا درویش (کارگردان رستاخیز) از برخی علما برای تصویرسازی از حضرت ابوالفضل(ع) اجازه دریافت کرده است. مسئله‌ای که اگر واقعیت داشته باشد باید آن را به صورت علنی ارائه دهد تا دیگر شاهد این اعتراضات نباشیم، والا اگر چنین اجازه‌ای وجود نداشته نباید هیچ گونه تصویرسازی از اهل بیت امام حسین(ع) انجام شود.

بازیگر فیلم «توبه نصوح» اضافه کرد: سینمای ما سینمایی نیست که متکی بر باورهای اسلامی و دینی باشد، بلکه اصول و قواعد خود را از سینمای غرب به ویژه هالیوود وام گرفته است. در حقیقت می‌توان گفت در این سینما اصل خداوند نیست، بلکه این فیلمساز است که محور کارهاست، بنابراین در چنین فضایی کارگردان به جای این که به معنویات بپردازد به جشنواره و جایزه می‌اندیشد، پس این ابزار در جهت ارشاد حرکت نکرده بلکه مسیر انحطاط فرهنگی را در پیش گرفته است.

سلحشور ادامه داد: با توجه به توضیح فوق چنین سینمایی اجازه ندارد که تصویرسازی از امامان و امام‌زادگان داشته باشد مگر اینکه به واقع بتوان سینما را اسلامی دانست، اینجاست که چنین تصویرساز‌ی‌هایی فاقد اشکال خواهد بود. نکته دیگر اینکه فیلمساز به خودی خود اجازه ندارد که تصویرسازی غیرواقعی از مضمون یا موضوعی داشته باشد، بلکه باید تکیه‌اش روی گفته‌هایی باشد که علما روی آن صحه گذاشته‌اند، لذا وقتی در تاریخ کربلا گفته می‌شود که حرمله با تیر سه شعبه گلوی حضرت علی اصغر(ع) را هدف قرار داده، فیلمساز اجازه ندارد چیزی خلاف آن نشان دهد.

کارگردان یوسف پیامبر(ع) درباره هزینه فیلم «رستاخیز» که توسط بخش خصوصی تأمین شده، بیان کرد: من به شخصه معتقدم انسان باید به نسبت هر پولی که در اختیارش قرار می‌گیرد امین باشد، خواه آن پول را جمهوری اسلامی داده باشد یا اینکه بخشی خصوصی. نکته دیگر اینکه پول مسلمانان که با تسلط بخش خصوصی در اختیار فیلمساز قرار گرفته فرقی با بیت‌المال ندارد و باید درباره آن دقت نظر شود مگر اینکه فیلمساز بگوید من پول خود را از غربی‌ها گرفتم، پس نوع خرج کردنش هم فقط به خودم مربوط است.


وی در پایان اظهار کرد: مطمئنم که درباره عاشورا باز هم فیلم ساخته خواهد شد و اینگونه نیست که برخورد با فیلمی که تحریف کرده سبب خواهد شد که دیگری فیلمسازی سراغ عاشورا نرود. نکته دیگر اینکه کار کردن درباره عاشورا نیاز به رخصت و اجازه دارد که از طرف صاحب آن صادر خواهد شد و هر کس به خودی خود اجازه ندارد که در این حوزه قدم بردارد.

نظر قائم مقام سیما درباره «سرزمین کهن»

در این هفته «سریال سرزمین کهن» نیز حواشی بسیاری داشت. در ادامه می‌توان به نشستی که بین مسئولان سیما و اندیشمندان قوم بختیاری در همین رابطه برگزار شد اشاره کرد. قائم مقام رییس سازمان صداو سیما، در این نشست گفت: به دلیل اتفاق ناخواسته‌ای که در پخش فیلم «سرزمین کهن» برای قوم بختیاری پیش آمده است، عذرخواهی می‌کنم و آقای ضرغامی نیز عذرخواهی خود را اعلام کردند.

حجت‌الاسلام سید رمضانعلی موسوی مقدم افزود: اعتراضات بختیاری‌ها در واقع اعتراض مخاطبان به عملکرد صداوسیما که از خودشان است، بود تا این ارگان دیگر چنین اشتباهاتی را مرتکب نشود. در تولید فیلم مذکور نیت سوئی برای چنین اهانتی به قوم بختیاری نبوده است و این اشتباه سهوی نیز که صورت گرفته جبران خواهد شد.

وی تصریح کرد: این فیلم فرصتی شد تا صداوسیمای کشور بخشی از وظایف خود را که قبلا در زمینه ساخت فیلم‌هایی از تاریخ و فرهنگ قوم بختیاری انجام نداده، هم اکنون جبران کند و انجام دهد و نباید این امر باعث شود که بیگانگان از آن سوء استفاده کنند.
موسوی مقدم اتاکید کرد: اقوام از جایگاه خاصی از لحاظ تاریخی و جمعیتی برخوردارند و رسانه نیز باید عدالت رسانه‌ای در تولید و پخش فیلم های قومی داشته باشد.

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی با هدف حفظ خرده فرهنگ و زبان و گویش و فرهنگ محلی اقدام به ایجاد شبکه‌های استانی کرد و باید 50 درصد برنامه‌های شبکه هر استان به زبان محلی آن استان باشد.

موسوی با بیان اینکه مدیران صداوسیما در استان‌ها نباید برنامه‌ریزی‌شان را بر پایه آمار غلط صورت گیرد، اعلام کرد: در استان‌هایی که قومیت‌های متفاوتی زندگی می‌کنند باید محتوای برنامه‌های تولید از آن قومی باشد که حداکثر جمعیت را دارد و فرهنگ آن استان متاثر از فرهنگ آن قوم است تا با این کار خرده فرهنگ‌ها و خرده زبان‌ها حفظ شود.

موسوی مقدم به مطلب فوق افزود: مهمان نواز بودن، روحیه فتوت و جوانمردی و دیگر خصوصیات خوب بختیاری‌ها می‌تواند در شکل‌گیری یک درام حماسی استفاده شود.  درضمن اصالت قوم بختیاری، شیعه یکدست بودن بختیاری، همراهی با نظام، حضور در هشت سال دفاع مقدس، متل‌ها و مثل‌های بختیاری، استعداد‌ها و نخبگان بختیاری، ادبیات و موسیقی بختیاری و حماسه‌ای که در اشعار آن‌هاست، همگی می‌تواند به صورت فیلم تولید و پخش شود. موارد بسیار زیاد دیگری از خوبی‌ها این قوم وجود دارد که صدا و سیما می‌تواند به آنها بپردازد، اما موانعی از قبیل موانع مالی وجود دارد که باید برطرف شود، زیرا محدودیتی برای تولید برنامه‌هایی از قوم بختیاری وجود ندارد.

موسوی مقدم گفت: به صداوسیمای استان چهارمحال و بختیاری نیز تاکید می‌کنم که حتما به تولید و پخش فیلم‌هایی از تاریخ و فرهنگ این قوم غیور و فرهیخته در برنامه‌ریزی خود بپردازد.، چون  بختیاری‌ها با حفظ آرامش خود در زمینه فیلم مذکور بار دیگر نشان دادند که ولایت‌پذیرند و ما هم جبران آن را می‌کنیم و چهره واقعی و ارزش‌های قوم بختیاری را با کارهای فرهنگی در حوزه رسانه نشان می‌دهیم.

سهوی خواندن اهانت «سرزمین کهن» به قوم بختیاری از سوی زین‌العابدین

مجید زین‌العابدین مدیر شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز درباره این سریال گفته است: به خاطر اهانت سهوی که در پخش سریال «سرزمین کهن» به قوم بختیاری شده است، عذرخواهی می‌کنم.

مجید زین‌العابدین افزود: درون فهمی افرادی که خود از قوم بختیاری هستند با درون فهمی افرادی که فقط تاریخ این قوم را می‌خوانند کاملا متفاوت است.  به گفته وی، این تفاوت در درون فهمی موجب به وجود آمدن سوء‌تفاهم‌هایی می‌شود که نمونه آن سریال سرزمین کهن است که بدون قصد و غرض از قبل طراحی شده به تاریخ این قوم اهانت کرده است و اگر اثبات می‌شد که قصد و غرضی در ساخت این سریال یا قصد توهین به قوم بختیاری مدنظر بود با تمام عوامل آن برخورد می شد.

زین‌العابدین افزود: اصل تولید این فیلم که مربوط به تاریخ معاصر ایران بود کار فاخری بود اما به علت اهانت‌هایی که در آن به تاریخ بختیاری شده، فعلا متوقف شده است تا مورد بازنگری واقع شود.
خدابخش مرادی معاون سیاسی و امنیتی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: فرصتی که از پخش فیلم «سرزمین کهن» نصیب قوم بختیاری شده، این است که می‌توانند خواهان ساخت فیلم‌هایی با محتوای تاریخ و فرهنگ بختیاری شوند .

خدابخش مرادی ادامه داد: بختیاری‌ها باید در فیلم هایی که در ارتباط با این قوم ساخته می‌شوند به عنوان مشاور تاریخی حضور داشته باشند. برای ساخت اینگونه فیلم‌ها نباید فقط به اعتبارات استانی اکتفا شود، بلکه فیلم‌هایی با بار فرهنگی و گویش محلی و تمدن این قوم با کمک رسانه ملی ساخته شود.

مرادی تاکیدکرد: از نمایندگان صدا و سیمای کشور انتظار می‌رود، پیام‌رسان اندیشمندانی که از قوم بختیاری در این نشست شرکت کردند باشند تا با نگاه به لایه‌های فرهنگی اجتماعی این قوم سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی در زمینه فرهنگ شفاهی و مکتوب این قوم به درستی صورت گیرد.

تقدیر همسر شهید اصغر وصالی از حاتمی‌کیا

مریم کاظم‌زاده، همسرشهید اصغر وصالی در پی ساخت و اکران فیلم سینمایی «چ» که در سی‌و‌دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر اکران شد خطاب به ابراهیم حاتمی کیا نامه‌ای نوشت و از او تقدیر و تشکر کرد. این نامه به شرح زیر است.

با عرض سلام آقای حاتمی‌کیا

منتظر بودم سی‌و‌دومین جشنواره فیلم فجر تمام شود، تا بتوانم حسم را درباره ماجرای ٤٨ ساعته پاوه بنویسم. فیلم را هنوز ندیدم. به هر تجلیل گذشت. خوشحال شدم از اینکه بابک حمیدیان جایزه بازیگری نقش مکمل را گرفت. حتما بطور شایسته‌ای نقش اصغر وصالی را بازی کرده که مستحق چنین جایزه‌ای شده. مشتاقانه منتظرم تا در اولین فرصت، فیلم را ببینم.

اما این چند کلام نه به خاطر فیلم «چ» که به خاطر زحماتی است که برای خلق و زنده کردن یاد عزیزانمان اصغر وصالی و دستمال سرخ ها انجام دادید. تلاشتان ارجمند.

امشب، مراسم را از قاب تلویزیون خانه دیدم و شما بین دوستانتان نبودید. عدم حضورتان بسیار پرنگ بود، ولی پرنگ تر از آن تقدیر پیاپی سایرین از شخص شما بود. به خصوص عوامل فیلم شیار ١٤٣! هر چند در این آشفته بازار هنر امروز ایران، فیلم و محتوای آن اهمیت بالایی دارد، اما مهم تر از آن کار ارزشمند شما برای معرفی این فیلم بود. شما در این جشنواره درس بزرگی به همه همکارانتان دادید، همان درسی که تابستان ٥٨ در پاوه، اصغروصالی، دکتر چمران، مسعود نعیمی، آقا بزرگی و سایر شهدای دستمال سرخ های پاوه به همه ما دادند. خدا همراهتان باشد که هم زنده کننده نام شهیدان بودید، و هستید، هم ادامه دهنده راه آنان.

توحید، چگونه خوب زندگی کردن، محبت کردن، به فکر دیگران بودن، در غوغایی که خودت نیاز داری به فکرت باشند، درس هایی بود که ماجرای عاشورا، پاوه و عملیات های مکرر جبهه ها به ما داده اند.

هرکس وظیفه دارد، تا مراقبه ای داشته باشد برای کاری که انجام می دهد و قضاوت کارش را هم فقط خدا می داند، نه هیچ کس دیگر. خوش به حال کسی که در مراقبه و عملکردش خدا به او بهترین جایزه ها را بدهد.

پیام آور یک واقعه اگر بیشتر از قهرمانان آن با اهمیت نباشد، کمتر هم نیست! اگر زینب نبود، عاشورایی هم نبود! در حقانیت و پاکی خون آن عزیزان شکی نیست، مهم این است که این حقانیت به گوش مردمان برسد، مردمانی که خسته از دروغ و تزویر اند. مردم خود قضاوت می کنند و اینجاست که غایت خون آن قهرمانان به ثمر میرسد. قدم بزرگی برداشتید. باز هم سپاس از اینکه یاد این شهیدان را زنده کردید.

اولین اکران دانشجویی «شیار 143

اولین اکران دانشجویی فیلم «شیار 143»، با حضور عوامل این فیلم در دانشگاه یزد برگزار شد. در این مراسم خواهر جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان نیز در جمع دانشجویان حضور داشت و از عوامل این فیلم تجلیل کرد. این مراسم با جلسه پرسش و پاسخ در حضور نرگس آبیار نویسنده و کارگردان و محمدحسین قاسمی تهیه‌کننده فیلم ادامه یافت.

در این جلسه خواهر جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان خطاب به کارگردان و تهیه‌کننده فیلم «شیار 143» گفت: شما واقعا ما را به حال و هوای دوران خودمان بردید. من از شما خانم آبیار و از همه عوامل فیلم تشکر می‌کنم به خصوص هنرمندعزیزمان (مریلا زارعی) که بسیار جالب نقششان را ایفا کردند و من هر لحظه که ایشان را می‌دیدم با آن قد خمیده واقعا مادر خودم را به یاد می‌آوردم.
نرگس آبیار ضمن اظهار خرسندی از حضور در جمع حاضر بیان کرد: واقعا باعث سعادت من است که این جملات را از شما می‌شنوم. خیلی برایم جالب بود که جمعیت حاضر در سالن تا این حد تحت تاثیر قرار گرفتند و جای خوشحالی است که مخاطبین این قدر خوب با فیلم ارتباط برقرار کرده‌اند.

کارگردان فیلم «شیار 143» در مورد انتخاب مریلا زارعی به عنوان نقش اول این فیلم تصریح کرد: خانم زارعی انتخاب اول من بودند. وی در تمام روزهای تولید فیلم که مصادف با ماه مبارک رمضان بود روزه بودند و شاید همین عامل معنوی باعث شده است آنچه که از جان ایشان برآمده بر جان مردم بنشیند.

نرگس آبیار اذعان کرد: من خوشحالم که با این کار و کارهایی مانند فیلم آقای حاتمی کیا، «چ» مخاطب با سینمای دفاع مقدس ارتباط برقرار کرده و آشتی کرده است. و از آقای حاتمی‌کیا صمیمانه تشکر می‌کنم که با تقدیم فیلم «چ» به فیلم «شیار 143» مردم را متوجه این فیلم کردند و باعث شدند که این فیلم خیلی بهتر در جشنواره فیلم فجر دیده شود.

سکوت فعلی حاتمی‌کیا پیرامون برخی مسائل

پژمان لشکری پور که به عنوان نماینده حاتمی کیا در مشهد حضور پیدا کرده بود در جمع خبرنگاران در مورد عدم حضور ابراهیم حاتمی کیا در مراسم اختتامیه فیلم فجر گفت:  ایشان صلاح دانستند در این مقطع سکوت کرده و اعلام کردند نمی‌خواهند چیزی بگویند که فضا را مکدر کند؛ شاید در زمان اکران فیلم مجال حضور در چنین نشستی را داشته باشند.

وی اضافه کرد: ایشان معتقد هستند که جشنواره فیلم فجر باید پیرو آرمان های انقلاب باشد و در این راستا به جشنواره امسال و عدم توجه لازم به فیلم «شیار ۱۴۳» نیز انتقاداتی دارند.

لشکری پور ادامه داد: فیلم «چ» قطعا اکران نوروزی دارد و در شهر مشهد هم در دهه آخر اسفند این فیلم در دو سینما به نمایش در می‌آید.

یازدهمین جشنواره تئاتر ورامین

یازدهمین جشنواره «تئاتر ورامین»(جنوب شرق استان تهران) از 10 تا 17 اسفند در شهرستان ورامین و قرچک برگزار خواهد شد که تا به این لحظه 26 گروه نمایشی متقاضی شرکت در این جشنواره هستند که کار بازبینی از این آثار پنجشنبه و جمعه این هفته اول و دوم اسفند به انجام خواهد رسید.

امیرحسین شفیعی دبیر این جشنواره گفت: رویکرد موضوعی این جشنواره آزاد است و در آن سعی شده با تکیه بر فعالیت هنرجویان رشته تئاتر گستره‌ای از موضوعات مورد توجه قرار گیرد اما به هر حال بنا به دغدغه موجود در میان گروه‌های نمایشی در این جشنواره نیز شاهد حضور نمایش‌هایی با موضوعات دینی و ارزشی هستیم که مشخصاً چند کار با موضوع دفاع مقدس، یک کار با موضوع اردوگاه منافقین با عنوان اردوگاه اشرف و یک نمایش نیز در بخش ویژه جشنواره با نام «رقص شیطان» متقاضی شرکت هستند که هم به مضامینی دینی و هم دفاع مقدسی پرداخته است.

رئیس انجمن هنرهای نمایشی شهرستان ورامین تصریح کرد: در این جشنواره در کنار فعالیت هنرجویان شاهد حضور پیشکسوتان نمایش شهرستان ورامین و قرچک نیز هستیم که البته کار آنها با مشارکت و بازی هنرجویان جوان این رشته تولید و در این جشنواره شرکت داده خواهد شد. همچون سال گذشته که معاونت هنری ارشاد به این جشنواره اهتمام فراوانی داشت و کارهای زیربنایی آنها منجر به پویایی عرصه تئاتر در منطقه جنوب شرق استان تهران شد، رایزنی‌ها با معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت تدبیر و امید نیز برای حمایت از این جشنواره صورت گرفته است که امیدواریم نظر ایشان نیز در مورد این جشنواره و حمایت از گروه‌های نمایشی استان تهران مساعد باشد.

شفیعی گفت: به هر حال انجمن هنرهای نمایشی شهرستان ورامین اکنون دارای دو سالن یکی با ظرفیت 200نفر در فرهنگسرای رازی این شهر و دیگری سالن استاد وزیری با ظرفیت 50 نفر است که دومی با همت معاونت هنری دولت دهم گشایش یافت و با این فرض قابلیت زیادی برای فعالیت در عرصه تئاتر فاخر و ارزشی در این شهرستان وجود دارد که امیدواریم همچنان ادامه پیدا کند.

وی در پایان گفت: دو نمایش یکی با نام «سوپ سنگ» برای کودکان و نوجوانان به کارگردانی اینجانب در فرهنگسرای رازی به مناسبت ایام دهه فجر تولید و در حال اجراست که به دلیل استقبال تا اسفند نیز ادامه خواهد داشت و دیگری با نام «ققنوس» به کارگردانی عزت‌الله قمی با موضوع ایثار یک معلم در جریان آتش‌سوزی کلاس درس در روستای شین‌آباد که امشب در سالن استاد وزیری به کار خود پایان خواهد داد.

captcha