کد خبر: 1377575
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۹
حجت‌الاسلام قرشی:

مجموعه آموزش و پرورش باید به‌شکل اسلامی مدیریت شود

گروه اجتماعی: امام جمعه ارومیه گفت: مجموعه آموزش و پرورش باید به‌شکل اسلامی مدیریت شود و دست‌اندرکاران این اداره‌کل در تربیت دینی و علمی دانش‌آموزان اهتمام جدی داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، حجت‌الاسلام سید‌مهدی قرشی، امام جمعه ارومیه در مراسم تودیع و معارفه مدیر‌‌کل آموزش و پرورش استان که روز گذشته، یکم اسفند برگزار شد، گفت: مسئولیت‌ها و پست و مقام‌هایی که در دنیا به‌دست انسان می‌رسد همگی اعتباری هستند.

وی تأکید کرد: اما در اصل این عملکرد یک مدیر است که باقی می‌ماند و باید در روز محشر پاسخ‌گویی اعمال و عملکرد خود در پیشگاه خداوند متعال باشد.

حجت‌الاسلام قرشی گفت: در فرهنگ اسلامی، غیر از خانواده نسبی و سببی، خداوند متعال یک خانواده معنوی نیز برای انسان تعریف کرده است همانطور که در روایات الهی آمده است که پیامبر(ص) فرمودند، من و علی(ع) پدران این امت هستیم.

امام جمعه ارومیه افزود: به‌طور حتم در روز قیامت تمام نسب‌ها و حسب‌ها قطع می‌شوند چون همه از خاک آفریده شده‌ایم و در همین راستا با وجود اینکه همه مردم در روز قیامت همدیگر را خواهند شناخت اما همه به حال خود مشغول خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه طبق روایات اسلامی، کسی که انسان را تعلیم می‌دهد پدر انسان محسوب می‌شود، گفت: اگر مجموعه آموزش و پرورش را از دیدگاه اسلامی بنگریم، مدیرکل این مجموعه پدر معنوی دانش‌آموزان هستند بنابراین باید دست‌اندرکاران این مجموعه، سازمان آموزش و پرورش را به‌صورت الهی مدیریت کنند.

امام جمعه ارومیه ابراز کرد: در روز قیامت ممکن است اولاد انسان وسیله فتنه و یا نعمت برای پدر باشند بنابراین دانش‌آموزان برای مسئولان و مدیران این مجموعه وسیله نعمت و امتحان الهی هستند که باید برای تربیت آنها کمر همت خود را متسحکم‌تر کرده و به تربیت دینی و علمی آنها اهتمام جدی داشت.

در ادامه این مراسم کریم سعید شعبانلو، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش آذربایجان‌ غربی گفت: در آموزه‌های دینی مسلمانان تودیع معنایی ندارد چراکه تودیع، تغییر سنگر خدمت محسوب می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش آذربایجان‌ غربی ادامه داد: علی سمرقندی، مدیر‌کل پیشین در ارتقاء جایگاه آموزش و پرورش استان ‌بین سایر استان‌ها تلاش ایثارگرایانه‌ای انجام داد و مدیریت وی مبتنی بر برنامه‌ریزی و عملیاتی کردن آن در سطح مدارس بود.

captcha