حجتالاسلام والمسلمین جواد نیسی، دبیر ستاد اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به اقدامات صورت گرفته برای آماده سازی مساجد و نمازخانه های بین راهی برای سفرهای نوروزی اشاره کرد و گفت: از یک ماه پیش اقدامات در این راستا آغاز و بخشنامهای به تمام سازمان ها، شرکت ها و ادارههای کل در خصوص نمازخانهها و مساجد بین راهی جادهای، ریلی و هوایی ارسال شده است.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا ستادهای اقامه نماز در ستادهای تسهیلات نوروزی استانها عضویت و حضور دارند، گفت: ستاد اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی در هیچ کدام از ستادهای تسهیلات نوروزی دعوت نشده است.
حجت الاسلام نیسی ادامه داد: ما وظایف مشخص شده در چارچوب شرح وظایف سازمانی خود را انجام می دهیم اما همکاری بین دستگاه ها موضوع برون سازمانی ما محسوب می شود و بنابراین اگر قرار است دستگاهی محور تشکیل ستاد تسهیلات نوروزی شود ما را باید دعوت کنند در حالی که ما از دستگاه هایی که مسئول تشکیل ستادهای تسهیلات نوروزی هستند بی اطلاع هستیم.
وی شرح وظایف ستاد اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی را تجهیز و آماده سازی نمازخانه ها، موظف کردن متصدی نمازخانه ها به باز نگاه داشتن نمازخانه ها، کنترل گرمایشی و سرمایشی و آنچه مربوط به بدنه وزارت راه است، دانست و گفت: با وجود این اگر در این ستاد حضور داشتیم به دلیل فراهم بودن زمینه های همکاری فعالیت ما بیشتر و بهتر می شد.
دبیر ستاد اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی از فعالیت نزدیک به سه هزار نمازخانه و مسجد بین راهی در کل کشور زیرنظر وزارت راه خبر داد و اظهار کرد: مسجد یا نمازخانه جدیدی برای عید نوروز افتتاح نمی شود و آنچه برای ما اولویت شماره یک است تجهیز نمازخانه های بین راهی است.
وی افزود: در حال حاضر 450 نمازخانه بین راهی وجود دارد که البته نمازخانه های اداره های کل نیز در این آمار قرار داده شده اند و نماز جماعت در آنها برگزار می شود.
این همه پیگیری کردیم