کد خبر: 1377872
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۹
حجت‌الاسلام قربان‌پور:

مجمع اساتید و فعالان قرآنی استان مرکزی شکل قانونی پیدا کند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکیز با اشاره به تشکیل مجمع اساتید و فعالان قرآنی استان، گفت: گر چه این مجمع در استان شکل گرفته است؛ لذا باید شکل قانونی به خود بگیرد تا مصوبات آن قابل اجرا در سایر محافل و دستگاه‌های اجرایی مرتبط باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام صفر قربان‌پور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، 2 اسفند در نشست مجمع اساتید و فعالان قرآنی استان، گفت: همدلی و مشارکت فکری و عملی اساتید قرآن کریم، مربیان آموزشی سطوح مختلف قرآنی، داوران، قاریان برجسته و ممتاز که خود استاد قرائت قرآن هستند می‌توانند در یک فضای صمیمی و اثرگذار تصمیمات ارزشمندی در خصوص همسو کردن و بهینه‌سازی امور قرآنی انجام دهند.

وی با اشاره به تشکیل مجمع اساتید و فعالان قرآنی استان مرکزی، اظهار کرد: گر چه این مجمع در استان شکل گرفته است؛ لذا باید شکل قانونی به خود بگیرد تا مصوبات آن قابل اجرا در سایر محافل و دستگاه‌های اجرایی مرتبط باشد.

قربان‌پور تصریح کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی می‌تواند به‌عنوان برنامه‌ریز مسئولیت ارائه برنامه‌ها و طرح‌های قرآنی را عهده‌دار شود و سایر اعضای این مجمع به‌عنوان اعضای عملیاتی و اجرایی نقش خود را ایفا کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ادامه داد: در انجام فعالیت‌های گروهی نظیر مجمع اساتید و فعالان قرآنی استان مرکزی لازم است ارتباط درستی میان سایر مجامع قرآنی ایجاد شود و با عضویت آنان در این مجمع برنامه‌های قرآنی همسو و بهینه انجام گیرد.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: برای تقویت بهتر مجمع اساتید و فعالان قرآنی استان از هر شهرستان دو نفر نماینده از طرف  فعالان قرآنی شهرستان‌ها و مرکز استان برای یک تشکل قرآنی منسجم معرفی می‌شود تا خواسته‌های مجمع اصلی که هم‌اکنون تشکیل شده است توسط شورای استانی پیگیری شود.

captcha