سجاد جعفرزاده، مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی خوی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، لازمه انس با قرآن و پیاده کردن خط و مشی فرهنگ دینی در زندگی فردی و اجتماعی را درک معنی، مفاهیم و مضامین کلام وحی عنوان کرد.
وی با بیان اینکه نوع و شیوه بیان مفاهیم دینی و معارف اسلامی برای نسل امروز جامعه باید زیباسازی شود و محتوای آن در قالبهای بدیع و بهروز ارائه گردد، افزود: خداوند در قرآن کریم ابتدا انسان را بشارت داده است و سپس بحث انزار را مطرح میکند.
جعفرزاده با تأکید بر بهرهمندی از شیوههای قرآنی در تبلیغ معارف قرآنی در جامعه، معتقد است در تمسک بر سیره قرآنی باید بشارت مقدم بر انزار باشد چراکه ضرورت توفیق در امر تبلیغ دینی در فضاها و محیطهای مختلف تأکید بر امیدبخش و نجاتبخش بودن دستورات و احکام دینی است.
تعامل حوزه و دانشگاه در ترویج آموزههای قرآنی
این مسئول در ادامه با تأکید بر تعامل حوزه و دانشگاه در ترویج سبک دینی و اسلامی در جامعه، اظهار کرد: طرحهای کاربردی و عملیاتی در این عرصه باید با همکاری حوزه و دانشگاه انجام شود.
وی گفت: از یکسو باید دانشجویان با فضای کسب علم و دانش در محیطهای حوزوی آشنایی پیدا کنند و از سوی دیگر فعالیتهای حوزوی تنها منحصر به بعد دینی آن نباشد چراکه عصر امروز نیازهای روز را میطلبد که دانشگاه و حوزه باید در این مسیر همگام و همجهت حرکت کنند.
مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی خوی، یکی دیگر از مؤلفههای تأثیرگذار بر توسعه فرهنگ دینی را همگامی حوزه و دانشگاه در اجرای طرحهای تحقیقی و پژوهشی در حوزه دین و مفاهیم دینی عنوان کرد و گفت: نیاز مخاطب نسل جوان جامعه باید از مسیر تحقیقها و پژوهشهای دینی حوزه و دانشگاه پاسخی جامع و کامل دریافت کند.