کد خبر: 1378628
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۳

نمایشگاه «خط نقاشی و تذهیب» در ارومیه گشایش یافت

گروه هنر: نمایشگاه خط، نقاشی و تذهیب ‌ابراهیم زینالی، هنرمند برجسته نقاش و خوشنویس کشور روز شنبه در ارومیه گشایش یافت.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، نمایشگاه خط، نقاشی و تذهیب ‌ابراهیم زینالی، هنرمند برجسته نقاش و خوشنویس کشور روز گذشته، سوم بهمن در ارومیه گشایش یافت.

این نمایشگاه شامل بیش از 40 تابلو از تابلوهای سال‌های 91 و 92 این هنرمند برجسته بوده و شامل تابلوهای نقاشی خط، خوشنویسی و تذهیب است که در آثار نقاشی نقوش سنتی و زیبایی با استفاده از اشکال هندسی و رنگ گواش و اکریلیک ترسیم شده است.

هدف از برگزاری این نمایشگاه در سالن کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان غربی آشنایی و ترغیب کودکان و نوجوانان نسبت به هنر و به‌ویژه خط و نقاشی است.

نمایشگاه ابراهیم زینالی از سوم تا دهم اسفند‌ در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان غربی در پارک ملت برای بازدید عموم دایر است.
ابراهیم زینالی از هنرمندان برجسته کشور متولد ارومیه بوده و تاکنون توانسته است بیش از 60 نمایشگاه داخلی و خارجی از آثار خود را در معرض دید عموم بگذارد.

captcha