به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، ابراهیمی ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این دیدار که با حضور ون بایلر، مدیر اجرایی واعضای کمیته مرکزی منونایت، سوم بهمن، برگزار شد، تأکید کرد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیش از دو دهه مدیریت موفق پیرامون گفتوگوی ادیان ،در حال حاضر نیز پیشرو در انجام نشستهای بین ادیان در منطقه است.
وی همچنین به نیاز مبرم جوامع امروزی به پیام اصلی گفتوگوهای بینادینی اشاره کرد و گفت: هسته اصلی ادیان الهی را عنصر صلح و دوستی تشکیل میدهد و درعصر کنونی که خشونت و افراط گری دینی در برخی مناطق فجایع بزرگی را ایجاد کرده است، به نقش مؤثر و ارزشمند گفتوگوی دینی پی میبریم تا به سیاست گذاران جهان نشان دهیم راه رسیدن به صلح، جنگ نیست.
در ادامه ون بایلر، مدیر اجرایی کمیته مرکزی کلیسای منونایت، وظیفه اصلی این کمیته را بسط و گسترش گفتوگوهای صلح در میان پیروان ادیان خواند وافزود: این کمیته در 60 کشور جهان دارای شعبه است و در کشورهای ایران، اردن و عراق یک نمایندگی واحد دارد.
وی همچنین از آمادگی کمیته مرکزی منونایت جهت تحکیم مراودات و گفتوگوهای بشر دوستانه با جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
بایلر گفت: کمیته مرکزی منونایت که با عنوان مخفف(MCC) شناخته شده است از زیرمجموعههای کلیسای منونایت است؛ هدف ما گسترش صلح و ایجاد عدالت است، ما میخواهیم به نیازهای اولیه و فطری انسانها پاسخ دهیم.
همچنین،علی محمد حلمی، رئیس مرکز گفتوگوی ادیان و تمدنهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با ارائه گزارشی از فعالیتهای این مرکز، به برگزاری موفق نشست اخیر مرکز گفتوگوی ادیان با دبیر کل و اعضای شورای جهانی کلیساها اشاره کرد و بر ادامه نشستهای دینی با کلیسای منونایت تأکید کرد.
یادآورمیشود، کلیساهای وابسته به پروتستان در آمریکا 13 شاخه اصلی هستند که هر یک از این شاخهها از شاخههای فرعی دیگر تشکیل شده است. یکی از این شاخههای اصلی منونایت( Mennonite) است.