کد خبر: 1379146
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۹

توسعه فرهنگ عفاف و حجاب منوط به توسعه فرهنگی جامعه است

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گیلان توسعه فرهنگ حجاب و عفاف را منوط به توسعه فرهنگی جامعه دانست و افزود: باید فعالیت‌های فرهنگی با موضوع حجاب مورد توجه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین گلمیرزاده، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی تبلیغات اسلامی استان گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، نهادینه ‌کردن فرهنگ حجاب و عفاف را در جامعه ضروری دانست و اظهار کرد: آموزش زیربنایی مسئله‌ای ضروری در فرهنگ‌سازی و نهادینه ‌کردن فرهنگ حجاب است.

وی توسعه فرهنگ حجاب و عفاف را منوط به توسعه فرهنگی جامعه دانست و افزود: باید فعالیت‌های فرهنگی با موضوع عفاف و حجاب مورد توجه قرار گیرد و با ابزارهای مختلف در جهت توسعه و ترویج آن تلاش شود.

حجت‌الاسلام گلمیرزاده همچنین با اشاره به حضور آگاهانه و مستمر زنان مسلمان ایران در عرصه‌های مقابله با استکبار، متذکر شد: امروز حجاب زنان برای دشمنان اسلام از بمب اتم نیز کشنده‌تر و کوبنده‌تر است.

برنامه‌ریزی اصولی برای رفع چالش‌های عفاف و حجاب

وی رسالت عظیم زنان مسلمان به ویژه زنان ایرانی را ترویج و اشاعه ارزش‌های والای اسلامی و نهادینه ساختن فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه عنوان و تاکید کرد: از نظر اسلام زن تضمین‌کننده زندگی بهشتی خانواده است و به همین دلیل عفاف و حجاب برای زن بسیار مهم است.

این کارشناس دینی با تأکید بر برنامه‌ریزی اصولی در برطرف کردن چالش‌های عفاف و حجاب در جامعه، بیان کرد: هر فعالیت مثبتی که در امور فرهنگی انجام شود نتایج ارزشمندی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه هنوز مسئله عفاف و حجاب و بحث پوشش در جامعه نهادینه نشده است، اضافه کرد: اهمیت این مسئله را باید با تشکیل کلاس‌های آموزشی، گفتمان‌ها و نشست‌های تخصصی برای مردم تبیین کرد.

حجت‌الاسلام گلمیرزاده سرمایه‌گذاری در بخش آموزش زیربنایی را ضروری دانست و ابراز کرد: از الگوهای مثبت باید در این زمینه استفاده کرد تا مردم به ‌ویژه جوانان از آسیب‌های بی‌حجابی آگاه شوند؛ البته باید از هر گونه تفریط و تحکم غیر اصولی پرهیز شود، زیرا اگر در بحث آموزش ضعیف عمل کنیم، باید مسیر اجباری را انتخاب کرده و رویکرد اجبار نیز هرگز پاسخ نمی‌دهد.

رعایت حجاب در گرو شناخت مسائل هویتی است

وی شناخت مسائل هویتی را راهکار ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دانست و بیان کرد: اگر انسان به جایگاه ویژه خود در نزد خداوند پی ‌ببرد به یقین پذیرش این حکم برای او بسیار آسان خواهد بود.

این مسئول فرهنگی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه انقلاب اسلامی بی‌حیایی و بی‌عفتی دوران طاغوت را محو کرد و به جای آن ارزش‌های دینی عفت و پاکدامنی را جایگزین کرد، ادامه داد: امروز ارزش‌های اسلامی در بخش مختلف کشور ساری و جاری است و به این برکت انقلاب اسلامی است.

حجت‌الاسلام گلمیرزاده با بیان اینکه امام خمینی(ره) با تشکیل حکومت اسلامی در پی احیاء عفت و حیا در جامعه اسلامی و حذف مظاهر فساد و بی‌بندوباری بودند، خاطرنشان کرد: حجاب اسلامی و عفت از مسائل بسیار ضروری دینی و اجتماعی است و حفظ آن تأمین‌کننده امنیت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و اخلاقی خواهد بود.

captcha