
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، فائضپور، فرماندار فراهان 4 اسفند در جلسه شورای اداری این شهرستان، گفت: گفتمان امروز دولت گفتمان اعتدال و تدبیر است و بر این اساس مدیریت در سطح ادارات و سازمانها و شهرستان باید مدیریت سیاسی باشد.
وی اهداف فعالیت مدیران را صداقت و عدم ایجاد تبعیض بین مردم سطح شهرستان عنوان کرد و افزود: در خصوص فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی اقتصادی حضور و نظر مردم را بسیار حائز اهمیت دانست.
فائضپور در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از فرماندار سابق شهرستان فراهان که با توجه به حداقل امکانات توانست خدمات ارزندهای را به مردم شهرستان ارزانی کند، تصریح کرد: باید فرهنگ قدرشناسی مدیریتی در سطح شهرستان و بین مسئولان ادارات و مردم درونی شود.
وی همچنین از تمامی مدیران، خدمات صادقانه به مردم در چارچوب قوانین و مقررات را خواستار شد و اضافه کرد: کارشناسان فرمانداری باید خودشان ظرفیت و توان لازم جهت خدمت به مردم را داشته باشند.
این مقام مسئول در پایان لزوم یک رابطه و تعامل دوستانه بین فرماندار و مسئولان ادارات در جهت هر چه بهتر انجام دادن و خدمات به مردم سطح شهرستان را امری مهم دانست و هدف کلی خویش را خدمت به مردم فهیم فراهان عنوان کرد.