کد خبر: 1379322
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۷
نصرتی خبر داد:

تصویب اساسنامه شهر اسلامی در سازمان ملل

گروه اجتماعی: شهردار قزوین از تصویب اساسنامه شهر اسلامی توسط برنامه اسکان بشر سازمان ملل خبر داد و گفت: به زودی این اساسنامه به اعضای دبیرخانه ابلاغ خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، مسعود نصرتی، شهردار قزوین پیش از ظهر امروز، ۵ بهمن در دهمین همایش شهر و سیمای شهری و پنجمین همایش ملی توسعه شهری که با موضوع بررسی منظر تاریخی - فرهنگی شهر قزوین برگزار می‌شود، اظهار کرد: اساسنامه شهر اسلامی توسط برنامه اسکان بشر سازمان ملل تصویب و به زودی به اعضای دبیرخانه ابلاغ خواهد شد.
نصرتی با بیان اینکه تشکیل کارگروه بررسی سیما و منظر شهری به تصویب برنامه پنجم توسعه رسیده است، گفت: شهر قزوین در کنار استان تهران با کمک دانشگاه علم و صنعت به عنوان قطب معماری به دنبال ارائه الگوی جدیدی از سیما و منظر شهر اسلامی است.
وی با بیان اینکه اساسنامه شهر اسلامی دارای اصلاحات بوده و با اظهار نظر گروه‌های کار‌شناسی و شهرداران استان اصلاحات لازم بر روی آن انجام شده است، عنوان کرد: این اساسنامه به تصویب برنامه اسکان بشر سازمان ملل رسیده و تا چند روز آینده به شهرهای اسلامی عضو دبیرخانه مجمع جهانی شهر اسلامی، ابلاغ خواهد شد.
عضویت 203 شهر در دبیرخانه مجمع جهانی شهر اسلامی

شهردار قزوین با بیان اینکه سازمان محیط زیست، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، وزارت کشور و وزارت راه و شهرسازی در تنظیم این اساسنامه نقش داشته‌اند، تأکید کرد: ۲۰۳ شهر اسلامی از ۵۸ کشور به عضویت دبیرخانه مجمع جهانی شهر اسلامی درآمده‌اند.
وی با اشاره به جایگاه شهر قزوین در میان شهرهای اسلامی، تأکید کرد: شهری که به عنوان مرکز و دبیرخانه شهرهای اسلامی جهان انتخاب شده‌، باید دارای ویژگی‌های اسلامی بوده و الگو قرار بگیرد.
مشاور استاندار قزوین از راه‌اندازی مساجد محله در شهر قزوین خبر داد و یادآور شد: امیدوارم بتوانیم عناصر تأثیرگذار اسلامی در شهر را در سال آینده در شهر تاریخی و اسلامی قزوین مشاهده کنیم.
وی در پایان با بیان اینکه باید در معماری شهرهای اسلامی نگاهی اسلامی وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: زمان به شدت در حال گذر است و باید از غفلت در معماری شهرهای اسلامی پرهیز کنیم.

captcha