کد خبر: 1379562
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۱

120 نفر از حوزه علمیه خواهران طبس فارغ‌التحصیل شدند

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه خواهران طبس حوزه‌های علمیه را فضایی مناسب برای خواهران تشنه معارف قرآنی دانست و گفت: تاکنون 120 نفر از حوزه علمیه خواهران این شهرستان فارغ‌التحصیل شده‌اند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، طاهره الاهی، مدیر حوزه علمیه خواهران طبس عصر روز گذشته،‌ پنجم اسفند در جمع خبرنگاران گفت: حوزه‌های علمیه یکی از مناسب‌ترین زمینه‌های کمال‌جویی و آرمان‌خواهی برای خواهرانی است که هم تشنه‌ معارف ناب قرآن و عترت‌اند و هم شوق خدمت به اسلام، مکتب و هم‌نوعان را دارند.



وی اظهار کرد: نظام آموزشی ـ تربیتی حوزه‌های علمیه خواهران متناسب با ویژگی‌های اختصاصی بانوان و نیازهای جامعه طراحی شده که یکی از ویژگی‌های آن، طراحی در قالب مقاطع تحصیلی کوتاه‌مدت و هدفمند است.



مدیر حوزه علمیه خواهران طبس افزود: مقاطع تحصیلی حوزه‌های علمیه خواهران عبارتند از؛ دوره عمومی سطح 2 (کارشناسی)، دوره عالی سطح 3‌(کارشناسی ارشد)، دوره تحصیلی 4(دکترا) که تربیت کارشناسان مسائل دینی و مشاوران مذهبی و معلمان معارف اسلامی به‌منظور پاسخ‌‌گویی به نیازهای علمی ـ معرفتی جامعه از اهداف این دوره‌هاست.



الاهی با بیان اینکه حوزه علمیه الزهرا(س) طبس در سال 1374 برای تربیت مبلغان دینی تأسیس شده است، اظهار کرد: تاکنون 120 نفر فارغ‌التحصیل در مقطع کارشناسی و بعضاً کاردانی داشته و عده‌ زیادی از این فارغ‌التحصیلان در مراکز علمی ـ فرهنگی مشغول به خدمت هستند.



وی عنوان کرد: تحصیل در حوزه علمیه طبس رایگان بوده و خواهران غیربومی از امکانات خوابگاهی نیز بهره‌مند هستند.



مدیر حوزه علمیه خواهران طبس درباره برنامه‌های آموزشی حوزه اظهار کرد: تحصیل در حوزه طبس به‌صورت حضوری تمام وقت امکان‌پذیر است که دراین پذیرش، طلبه موظف است هفته‌ای 30 ساعت برای شرکت در برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی حضور داشته باشد.



وی با بیان اینکه سنوات تحصیل در این حوزه حداقل 5 و حداکثر 7 سال است، ادامه داد: آموزش مبتنی بر نظام واحدی نیمسالی است و یک بار مشروط‌ شدن موجب محرومیت از ادامه تحصیل می‌شود.



الاهی گفت: پذیرش در این حوزه هم‌زمان با سایر حوزه‌های علمیه کشور از بهمن هر سال آغاز و تا نیمه اسفند ادامه دارد.



وی با بیان اینکه ثبت‌ نام به‌صورت اینترنتی انجام می‌شود، ادامه داد: حوزه علمیه الزهرا(س) برای سال تحصیلی 93ـ92 در مکانی وسیع و با امکانات مناسب در خدمت استعدادهایی است که بتوانند در عصر حاضر، وجود خویش را وقف تعالی ارزش‌های اخلاقی در جامعه سازند.

captcha