کد خبر: 1379681
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳

تهدید به اخراج معلم روسی به دلیل داشتن حجاب

شعب خارجی: آموزگار تازه مسلمان روسی در روستای «ویسیلا» در استان «راستاو» در جنوب روسیه به دلیل داشتن حجاب اسلامی تهدید به اخراج شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه اروپا،  مدیر مدرسه دولتی روستای«ویسیلا» تهدید کرده است که اگر این آموزگار تازه مسلمان روسی با حجاب اسلامی در  کلاس حاضر شود، او را اخراج خواهد کرد.
بنابر گزارش خبرگزاری آران، مدیر این مدرسه از این معلم خواسته که یا از داشتن حجاب صرف نظر کند و یا این که داوطلبانه حرفه آموزگاری را ترک کند.
اما این آموزگار تأکید کرده است که برای اخراج وی از این مدرسه هیچ دلیل قانونی و حقوقی وجود ندارد و همچنان با پوشش اسلامی مشغول به تدریس است.
یادآور می‌شود،  اداره آموزش و پرورش استان «راستاو» بهار سال سال گذشته میلادی، بخشنامه‌ای را مبنی بر ممنوع بودن حجاب اسلامی در مدارس دولتی این منطقه تصویب کرد، اما این آموزگار گفته است که این مقررات مربوط  به دانش آموزان است و ارتباطی به معلمان ندارد.

captcha