کد خبر: 1379689
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰
ویژه همایش جوانان مساجد و محلات؛

دو شماره نشریه «معراج» در لرستان منتشر شد

گروه هنر: مسئول کمیته اطلاع‌رسانی همایش جوانان مساجد و محلات لرستان از انتشار دو شماره از نشریه «معراج» ویژه این همایش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، به‌نقل از مجمع مشورتی جوانان دفتر نماینده ولی‌ فقیه در لرستان، کمیته اطلاع‌رسانی همایش، صدیق حسینی، دبیر کمیته اطلاع‌رسانی همایش جوانان مساجد و محلات لرستان امروز، ششم اسفند گفت: دو شماره از این نشریه در رابطه با همایش جوانان مساجد و محلات استان لرستان به همت جوانان فعال لرستانی تهیه، صفحه آرایی و منتشر شده است.
وی با بیان اینکه در شماره نخست نشریه معراج مطالبی در رابطه با همایش در گفت‌وگو با مسئولان استانی و ملی منتشر شده است، عنوان کرد: این نشریه طی دو نوبت در تیراژ دو هزار نسخه چاپ و به صورت عمومی توزیع شد.
حسینی با اشاره به بازنشر بیانات مقام معظم رهبری در مورد ضرورت پاسخگویی به سوالات و شبهات جوانان در نشریع معراج ادامه داد: در شماره نخست این نشریه مصاحبه‌های نماینده ولی فقیه در استان لرستان، استاندار لرستان، معاون سیاسی ـ امنیتی استانداری لرستان، نماینده مردم خرم آباد در مجلس، دبیر همایش و تعدادی از جوان یاوران عضو مجمع مشورتی جوانان لرستان منتشر شده است.
مسئول کمیته اطلاع‌رسانی همایش جوانان مساجد و محلات استان لرستان همچنین با اشاره به انتشار شماره دوم این نشریه برای توزیع در روز همایش، بیان کرد: دومین شماره نشریه معراج همزمان با برگزاری همایش در هفتم اسفندماه جاری توزیع می‌شود.
حسینی با بیان اینکه در شماره دوم نشریه نیز مطالبی در خصوص روند شکل‌گیری این همایش آمده است، بیان کرد:  مصاحبه با نماینده ولی فقیه در استان لرستان، برخی از رؤسای کمیسیون‌های تخصصی همایش، نماینده مردم بروجرد در مجلس، معاون استاندار لرستان، ائمه جمعه و فرمانداران از جمله مطالب منتشر شده در شماره دوم نشریه است.

captcha