کد خبر: 1379789
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۴

وهابیون به هیچ یک از اصول فرق اسلامی پایبند نیستند

گروه سیاسی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج با اشاره به اینکه وهابیون غیر از خودشان دیگر هیچ فرقه اسلامی را در جرگه مسلمانان قبول ندارند، گفت: وهابی‌ها به هیچ یک از اصول فرق اسلامی پایبند نیستند.

حجت‌الاسلام علی‌محسن منتشلو، رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: گروه‌های وهابی فقط قائل به ظاهر قرآن هستند و هر آنچه را که به نفع خودشان باشد از قرآن تفسیر و دریافت می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه آن‌ها غیر از خودشان دیگر هیچ فرقه اسلامی را در جرگه مسلمانان قبول ندارند، افزود: وهابی‌ها به هیچ یک از اصول فرق اسلامی پایبند نیستند.
حجت‌الاسلام منتشلو با بیان اینکه ریشه شکل‌گیری این گروه‌ها از تفکرات محمدبن عبدالوهاب که مورد توجه استکبارجهانی و به‌ویژه حمایت انگلیسی‌ها است، عنوان کرد: محمدبن عبدالوهاب که خود را مورد حمایت انگلیسی‌ها می‌دید به عربستان کنونی مهاجرت کرد و با آل سعود پیمان بست که قدرت سیاسی کشور در اختیار آل سعود و قدرت فرهنگی و دینی در اختیار آل شیخ باشد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج با اشاره به اینکه گروه‌های وهابی با جریان‌های صهیونیستی مرتبط هستند، اعلام کرد: در یک نگاه این گروه‌ها از خوراج صدر اسلام تندروتر هستند و تمامی حرکات آن‌ها در راستای توسعه اهداف صهیونیسم جهانی است.
به کارگیری خشونت و ترور در دین‌ اسلام حرام است
وی با عنوان اینکه به‌کارگیری خشونت و ترور در دین‌ اسلام کاری حرام و غیرقابل بخشش است، اعلام کرد: هرگز کار یک گروهک کوچک نمی‌تواند چهره اسلام را خدشه‌دار کند.
حجت‌الاسلام منتشلو با اشاره به اینکه دشمن هر چقدر ضعیف باشد باز هم دشمن است و قلیل آن زیاد، اعلام کرد: هوشیاری و بیداری جامعه مسلمین در عمل به دستورات قرآن‌ آن هم با درک صحیح، تنها راه مقابله با این جریان‌هاست.
وی با عنوان اینکه جریان وهابیت هیچ‌یک از فرقه‌های اهل سنت را نیز قبول ندارند، اظهار کرد: اهل سنت در تفاسیر متعددی قائل به تفسیر قرآن هستند، اما جریان‌های وهابی هیچ تفسیری را قبول ندارند و فقط به ظاهر قرآن و به برداشت‌های غلط خود اکتفا می‌کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج شناخت واقعیت‌های جامعه، پی بردن به عمق آیات و کلمات قرآنی و معرفی برداشت‌های ناصحیح وهابیون از آیات قرآنی را بهترین راهکار برای شناسایی چهره واقعی این گروهک‌ها دانست.
وی عنوان کرد: این جریان انحرافی به‌عنوان یک غده سرطانی در حال رشد و صدمه زدن به پیکره دین اسلام است.
حجت‌الاسلام منتشلو در پایان یادآور شد: اگرچه این صدمه‌ها ناچیز و کوچک هستند، اما به هر حال این مسئله خطری است که اسلام را تهدید می‌کند که در آینده به لطف و عنایت خداوند ان‌شاءلله محو می‌شود.

captcha