حجتالاسلام والمسلمین جواد گلی، سرپرست دبیرخانه هیئت هماهنگی و نظارت بر کانونهای فرهنگی وهنری مساجد استان تهران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) با تأکید بر اینکه مراجعه به قرآن باید از مراجعه به ظواهر به سمت مراجعه به عمق پیش برود، گفت: بر همین اساس در کانونهای مساجد استان تهران سعی میکنیم کمی از ظواهر قرآن (که البته در جای خود قابل توجه است) به سمت موضوعات درون قرآن حرکت کنیم چرا که درسآموزی از قرآن نیازمند توجه بیشتر به مفاهیم آن است.
وی با تأکید بر اینکه سعی میکنم موضوع محوری توجه به سبک زندگی قرآنی را اولویت داده به عنوان یک طرح درس و کارگروه اصلی در موضوعات کانونها قرار دهیم، گفت: این مسئله به ویژه در برنامه خانواده پایدار که به دنبال تحقق کانونهای تخصصی خانواده است و در آن سبک زندگی قرآنی آموزش داده خواهد شد، مد نظر قرار دارد.
ضرورت فراگیری روانشناسی رشد در معلمان قرآن
وی بیان کرد: تعلیم قرآن به کودک در قالب قصههای قرآن اتفاق بیفتد و لازم است معلمان قرآن روانشناسی رشد یادگرفته و آموزش قرآن را مبتنی بر روانشناسی رشد قرار دهند. در حوزه روانشناسی رشد صاحب یکسری تألیفات و کارهای تخصصی هستیم که بایستی فرایند قرآن آموزی مبتنی بر روانشناسی رشد را نهادینه کنیم.