کد خبر: 1380192
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۲

طرح آرامش بهاری در 46 بقعه خراسان جنوبی برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی از برگزاری طرح آرامش بهاری در 46 بقعه از امامزادگان استان هم‌زمان با 29 اسفند امسال تا 15 فروردین ‌سال آینده خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام محمدطاهر گرایلی، مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی روز گذشته، ششم اسفند در جمع خبرنگاران گفت: طرح آرامش بهاری به سبب حضور باشکوه مردم همزمان با تحویل سال و آغاز سال جدید در کنار امامزادگان کلید خورد.

وی با بیان اینکه در این راستا طرح آرامش بهاری با محوریت امامزادگان در دستور کار قرار گرفت، افزود: 46 بقعه با مجموع 350 زائرسرا و 22 سوئیت آمادگی خدمت‌رسانی به زائران را از 29  اسفند امسال تا 15 فروردین سال آینده دارند.



مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با اشاره به هم‌زمانی ایام دهه فاطمیه با نوروز، افزود: در این راستا تمهیدات لازم برای سخنرانی مبلغان و برپایی خیمه‌های معرفت، برگزاری مسابقات و موضوعات فرهنگی و ارتباط نسل جوان با روحانیت صورت گرفته است.



گرایلی با اشاره به فعالیت‌های اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان افزود: آزادسازی 7 هزار و 980 هکتار از اراضی وقفی متصرفی، اخذ سند برای یک هزار و 128 موقوفه و در دست اجرا بودن طرح جامع امامزادگان در 40 امام زاده از فعالیت های این سازمان است. 



وی یادآور شد: در سال گذشته طرح آرامش بهاری در 33 بقعه برگزار و 620 هزار نفر در ایام طرح به زیارت امامزادگان مشرف شدند.

captcha