کد خبر: 1380482
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۷

آغاز دوره آموزش حفظ قرآن در دانشگاه شهید ستاری تهران

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش حفظ قرآن به‌همت مؤسسه امام رضا(ع) تهران در دانشگاه شهید ستاری آغاز شده است و به‌مدت یکسال ادامه می‌یابد.

حاتم رجبی، مدیرمسئول مؤسسه امام رضا(ع) تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: دوره آموزش حفظ قرآن به‌همت مؤسسه امام رضا(ع) تهران از سوم اسفندماه در دانشگاه شهید ستاری آغاز شده است و به‌مدت یکسال ادامه می‌یابد.
وی در ادامه بیان کرد: کلاس‌های این دوره با حضور 40 نفر از ثبت‌نام شدگان یک جلسه در هفته به‌مدت 120 دقیقه آموزشی برگزار می‌شود.
رجبی تصریح کرد: این دوره در دو رشته حفظ تخصصی و حفظ موضوعی قرآن برگزار و در پایان هر جلسه نیز پرسش و پاسخ انجام می‌شود.
مدیرمسئول مؤسسه امام رضا(ع) تهران در پایان خاطرنشان کرد: در پایان دوره آزمون برگزار و به قبول شدگان گواهینامه اعطاء می‌شود.

captcha