کد خبر: 1381973
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۲
حجت‌الاسلام مؤذنی بیان کرد:

بررسی علمی ترویج ایثار و شهادت در مرکز علمی کاربردی امام(ره)

گروه جهاد و حماسه: معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید در مراسم جشن فارغ‌التحصیلی مرکز علمی کاربردی امام‌ خمینی(ره) گفت: این مرکز با هدف بررسی علمی راهکارهای ترویج ایثار و شهادت تشکیل شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمدرضا گروسی، رئیس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) در مراسم جشن فارغ‌التحصیلی این مرکز و تجلیل از کارکنان خانواده شهید که پیش از ظهر امروز، 11 اسفند در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد، به تشریح عملکرد این مرکز علمی پرداخت.

وی با بیان اینکه 80 درصد از کارکنان و اساتید این مرکز از جامعه ایثارگری کشور هستند، تصریح کرد: در آستانه سالروز تشکیل بنیاد شهید در 22 اسفندماه، اولین جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان مرکز علمی و کاربردی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود. این دانشگاه با استفاده از نیروی انسانی توانمند در سال 1390 پایه‌گذاری شد.

گروسی با اشاره به اینکه بیشتر اساتید این دانشگاه از استادان مجرب کشور هستند، اظهار کرد: برخی از اساتید دانشگاه تهران و دانشگاه امام جعفر صادق(ع) با اشتیاق فراوان و دستمزد اندک، در این دانشگاه به تدریس می‌پردازند. این امر حکایت‌گر جایگاه رفیع ایثار و شهادت در جامعه است.

وی ادامه داد: مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) در 20رشته تحصلی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو دارد. سعی خواهد شد تا از سال آینده نیز رشته قرآن پزوهی در مقطع کارشناسی ارشد نیز در این دانشگاه به تحصیل بپردازند.
رئیس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره)  تعداد دانشجویان این دانشگاه را 870نفر اعلام کرد و افزود: این دانشجویان با تکیه بر لزوم ترویج ارزش‌های ایثار و شهادت در جامعه به تحصیل در این دانشگاه می‌پردازند.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن مؤذنی، معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران دیگر سخنران این مراسم بود که به یادآوری جایگاه رفیع ایثار و شهادت در جامعه پرداخت. وی با بیان اینکه این مرکز علمی و کاربردی امام خمینی(ره)، از سال 1390 راه‌اندازی شد، تصریح کرد: این مرکز با هدف توسعه علمی و دانشگاهی فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران پایه‌گذاری شد.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید ادامه داد: با توجه به اینکه بنیاد شهید نمی‌توانست به شکل مستقل دانشگاهی برای خود ایجاد کند، لذا با همکاری ستاد برنامه‌ریزی شاهد مجوز لازم برای ایجاد این مرکز علمی را کسب کرد.

وی یادآور شد: در مجموع 10 مرکز علمی کاربردی در استان‌های آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، خراسان، فارس، قزوین، کرمان، کرمانشاه و تهران راه‌اندازی شده است. استان‌های دیگر نیز پی‌گیر افتتاح این مراکز در استان خود هستند که بعد از بررسی‌های اولیه و در صورت داشتن شرایط لازم، در آن استان نیز مرکز علمی کاربردی افتتاح خواهد شد.

captcha