کد خبر: 1383139
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۴
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس:

اقتصاد مقاومتی مفهومی عملی برای جهش کشور در بعد تکنولوژی است

گروه اجتماعی: اقتصاد مقاومتی یکی از ابزارهای کارآمد و کارساز تقویت جبهه استقلال ملی و مفهومی عملی برای جهش کشور در بعد اقتصاد، قدرت نظامی، فرهنگی، علمی و تکنولوژی است.

حسین‌علی شهریاری، منتخب مردم زاهدان در مجلس در گفت‌وگو با  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، با اشاره به ضرورت‌ استفاده از تمامی ظرفیت‌های کشور، گفت: براساس اقتصاد مقاومتی باید از تمام ظرفیت‌های کشور و به‌ویژه استان بهره گرفت و به سمت خودکفایی اقتصادی و ایجاد زمینه‌های توسعه و پیشرفت گام برداشت.

وی اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی مفهومی عملی برای جهش کشور در ابعاد اقتصادی، قدرت نظامی، فرهنگی، علمی و تکنولوژی است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس گفت: سیستان و بلوچستان ظرفیت بالایی برای تحقق اقتصاد مقاومتی در سطح منطقه دارد. وجود معادن غنی در استان، ظرفیت مرز و دریا و همچنین گردشگری، مهم‌ترین مزیت‌های استان در این رابطه است.

نقش نیروهای بومی در تحقق اقتصاد مقاومتی

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان دانشگاهی و علمی است و می‌توان از وجود نیروهای بومی و سرمایه‌های انسانی منطقه در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی استفاده کرد.

وی افزود: در اقتصاد مقاومتی برای برداشتن گام‌های بلند برای پیشرفت کشور در حین مقاومت، توجه به کیفیت، قیمت و تنوع تولیدات داخل، اصلاح مدیریت‌های اجرایی و عملیاتی با نگرش رسیدن به خودکفایی و اتخاذ تدابیر لازم برای خود اتکایی در برخی زمینه‌ها لازم است.

شهریاری با اشاره به تحریم‌های کشور گفت: اجرای صحیح اصل 44 قانون اساسی، مردمی کردن اقتصاد و توانمندسازی بخش خصوصی می‌تواند، راه عبور از تحریم‌ها باشد. در شرایط تحریم اعتماد به کارآفرینان واقعی و با سابقه کشور و اتخاذ تمهیداتی که زمینه لازم را فراهم سازد، بسیار حائز اهمیت است.

captcha