کد خبر: 1383609
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۱

برپایی نمایشگاه تجسمی قرآن در رشت

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه یاران سبز موعود(عج) رشت اقدام به برپایی نمایشگاه تجسمی قرآن با موضوعیت تفسیر تجسمی و هنری قرآن به‌صورت دائمی کرده است.

حجت‌الاسلام محمدعلی امینی، مدیرعامل مؤسسه یاران سبز موعود(عج) رشت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برپایی این نمایشگاه قرآنی، گفت: مؤسسه یاران سبز موعود(عج) رشت اقدام به برپایی نمایشگاه تجسمی قرآن با موضوعیت تفسیر تجسمی و هنری قرآن به‌صورت دائمی کرده که دارای بیش از 30 غرفه است.
وی اظهار کرد: در هرسال بیش از یکصد هزار نفر از این نمایشگاه بازدید می‌کنند که عمدتاً دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان را تشکیل می‌دهند و این نمایشگاه طی یکسال، بیش از سه هزار و پانصد دور، توسط راویان روحانی آموزش دیده، روایت‌گری می‌شود.
حجت‌الاسلام امینی عنوان کرد: ارائه جلسات مشاوره مذهبی با ایجاد اتاق مشاوره و برگزاری کارگاه‌های مرتبط با موضوعات دینی از جمله برنامه‌های این نمایشگاه است.
وی تصریح کرد: پاسخ‌گویی به شبهات دینی، شکل‌گیری هسته‌ای بر اساس تفکر ناب قرآنی برای مقابله با اندیشه‌های انحرافی مکاتب و تبلیغ قرآن و معارف قرآنی به‌صورت غیر مستقیم و با استفاده از شیوه‌های هنری، از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه است.
مدیرعامل مؤسسه یاران سبز موعود(عج) رشت افزود: نمایشگاه تفسیر تجسمی قرآن، این امکان را فراهم می‌کند که فضاسازی لازم صورت پذیرد تا مردم خود را در معرض پرتو هدایت قرآن قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: مؤسسه یاران سبز موعود(عج) ضمن برگزاری چندین نمایشگاه از این دست و کسب تجربه لازم در این بخش و دارا بودن کادری مجرب، اعلام آمادگی می‌کند در صورت تمایل مؤسسات و نهادهای ذیربط، دانش ساخت و برپایی این طرح بدیع را در اختیار آنان قرار دهد.

captcha