کد خبر: 1384015
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۹
حجت‌الاسلام فرحزاد:

پرستاری از مریض یکی از برترین عبادت‌ها است

خبرنگاران افتخاری/ جلال بیطرفان: استاد اخلاق و حوزه علمیه با بیان اینکه عبادت تنها نماز و روزه نیست، گفت: یکی از برترین عبادت‌ها پرستاری از مریض است.

حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد، استاد اخلاق در جشن روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن گرامی داشتن روز پرستار و ولادت حضرت زینب(س) اظهار کرد: پیامبر(ص) هنگام ولادت حضرت زینب(س) او را به مانند حضرت خدیجه(س) تشبیه کردند.

وی با اشاره به اینکه شخصیت حضرت زینب(س) بسیار بالا است عنوان کرد: حضرت زینب(س) تکمیل‌کننده قیام امام حسین(ع) بود و بانویی پیدا نمی‌کنید که این همه سختی را در یک روز تحمل کند و سپس، در برابر ابن‌زیاد بایستد و بگوید که در عاشورا به جز زیبایی چیزی ندیدم.

فرحزاد با اشاره به اینکه خصیصه مهم حضرت زینب(س) صبر، حلم و بردباری است، گفت: مردان و زنان ما باید این درس را از حضرت زینب(س) یاد بگیرند.

وی در ادامه سخنان خود در این زمینه با اشاره به ارزش پرستاران و با بیان اینکه پرستاری از مریض از برترین عبادت‌ها است، عنوان کرد: بعد از اعتقاد به خدا و اهل بیت(ع) چیزی بالاتر از خدمت به بندگان نیست.

این استاد اخلاق با بیان اینکه امام علی(ع) فرمود «سرآمد ایمان، احسان به بندگان خدا است» اضافه کرد: خداوند متعال در قرآن می‌فرماید اگر کسی یک نفر را احیا کند گویی که کل بشریت را نجات  داده است.

فرحزاد با اشاره به اهمیت درمان‌های روحی اظهار کرد: درمان روحی ارزش و ثواب بسیار بالایی داشته و جایگاه بسیار بالایی دارد.

وی با بیان اینکه علم مهم نیست و معلوم مهم است ابراز کرد: نتیجه علم مهم بوده و نجات یک انسان به وسیله علم ارزش بالایی دارد.

فرحزاد ضمن تقدیر از خیرانی که بیمارستان احداث می‌کنند، عنوان کرد: این اعمال باقیات صالحاتی است که صدها سال باقی می‌ماند.

وی با بیان اینکه روحیه دادن به مریض از مداوای جسمی مهم‌تر است، گفت: حتی زمانی که از مریضی ناامید هستید باید با امید با او صحبت کنید.

این مدرس اخلاق با بیان اینکه دادن روحیه به مریض و بالا بردن روحیه او گاهی امراض مریض را از بین می‌برد، ادامه داد: نتیجه کار در بیمارستان‌هایی که از نظر روحی با مریض کار می‌کنند و پرستاران با امیدواری با بیماران برخورد می‌کنند به مراتب بهتر از بیمارستان‌های دیگر است.

وی با اشاره به اینکه تلقین بسیار مؤثر است تأکید کرد: در مراوده پرستاران و پزشک در مقابل مریض باید با امیدواری صحبت کرد تا او را به زندگی امیدوار کرد زیرا وقتی روحیه انسان تقویت شود خود بدن با بیماری مقابله می‌کند.

captcha