کد خبر: 1384016
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۹
امام‌جمعه شیروان:

حضرت زینب(س) الگوی زیبای مقاومت و پرستاری از بازماندگان کربلاست

خبرنگاران افتخاری/ حسینعلی ظفری: حجت‌الاسلام کوثری، 16 اسفندماه در خطبه‌های نماز جمعه شیروان گفت: حضرت زینب(س) الگوی زیبای مقاومت و پرستاری از بازماندگان کربلاست.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین کوثری، امام‌جمعه شیروان، 16 اسفندماه، در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان  با تبریک ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، گفت: حضرت زینب(س) الگوی زیبای مقاومت و پرستاری از بازماندگان کربلاست. امروز پرستاران زحمتکش با یاد و نام ایشان سختی‌های کاری خود را تحمل می‌کنند.

وی افزود: ما همه مدیون حضرت زینب(س) هستیم زیرا پیام عاشورائیان را به گوش جهان رساند و با صبر و استقامت توانست نقش‌آفرینی کند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شیروان بیان کرد: در روزهای پایانی سال یکی از کارهای پسندیده، بررسی و حسابرسی نفس است و باید خود را، خود ارزیابی کنیم وغفلت از محاسبه نفس نتیجه آن حسرت و پشیمانی و دور شدن از سعادت است.

وی با ذکرحدیثی از امام صادق(ع)، عنوان کرد: محل زندگی جز با سه چیز دلپذیر نیست، هوای پاک، آب گوارای فراوان و خاک حاصل‌خیز که باید با حفظ منابع طبیعی و اهمیت دادن به درختکاری و استفاده بهینه از آب و خاک فضای دلپذیرتری برای زندگی ایجاد کنیم.

امام‌جمعه شیروان با اشاره به نقش خبرگان رهبری اظهار کرد: خبرگان رهبری، بازوی رهبری و اطمینان‌بخش و سلامت نظام و آرام‌بخش جامعه هستند.

وی با اشاره به یاوه‌گویی‌های سران غرب، گفت: امروز دشمنان ایران کم کم درک خوبی از ملت ایران پیدا کرده و می‌کنند چراکه اذعان به قدرت و نقش آن در منطقه کرده‌اند.

حجت‌الاسلام کوثری افزود: دشمنان کم کم از خواب خرگوشی بیرون می‌آیند که با ملت ایران نمی‌شود با زبان زور سخن گفت و هر روز ترس خود را از یکی از دستاوردهای ملت ایران ابراز می‌دارند.

وی با تقدیر و تشکر از مردم شهیدپرور شیروان و ستاد برگزاری کنگره 632 شهید سرافراز که 15 اسفندماه در مصلی شیروان برگزار شد، گفت: با فرهنگ شهادت، جهاد و مقاومت در عرصه‌های گوناگون می‌توان پاسخ دندان‌شکنی به دشمنان داد چراکه فرهنگ شهادت نیاز جدی امروز ماست.

امام‌جمعه شیروان از رسانه‌های خبری و صدا و سیما در ترویج این فرهنگ تشکر کرد و در پایان از مردم خواست با شرکت در کمک به محرومان در آستانه سال نو دل نیازمندان را خوشحال و رضای خدا را کسب کنند.

captcha