کد خبر: 1384028
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۶

فیلم «ارتفاع امید» برگزیده‌ چهارمین جشنواره فیلم کوتاه حسنات شد

گروه هنر: داوران جوان چهارمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان فیلم «ارتفاع امید» از کردستان را به‌عنوان بهترین فیلم‌ این دوره از جشنواره معرفی کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، داوران چهارمین جشنواره فیلم کوتاه «حسنات» در بخش مستند لوح تقدیر یادمان و جایزه نقدی جشنواره را به فیلم «ارتفاع امید» ساخته‌ کیوان مجیدی از صدا و سیمای مرکز کردستان اهدا کردند.
داستان فیلم ارتفاع امید درباره زندگی پیرمردی در منطقه اورامان کردستان است که با یاد همسر از دست رفته‌اش و برای زنده نگه داشتن خاطرات خوش دوران زندگی مشترک، با مساعدت و یاری دخترش کوه سخت را به باغ انگور و تاکستانی زیبا تبدیل می‌کند.
این فیلم مستند پیش از این در جشنواره‌های متعددی در بیش از 20 کشور جهان به نمایش درآمده و جوائز زیادی را به خود اختصاص داده است.
این فیلم مستند به تهیه‌کنندگی صدا و سیمای مرکز کردستان، تصویربرداری محمد نوری، حشمت نارنجی و با بازیگری محمد نظری و آذر نصری و صدابرداری کاوه کردستانی ساخته شده است.

captcha