کد خبر: 1384105
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۸

تک‌ فرزندی در خانواده‌ها نباید به فرهنگ تبدیل شود

گروه سیاسی: امام جمعه بجنورد با ذکر اینکه نباید در جامعه امروز تک فرزندی و دوفرزندی به فرهنگ تبدیل شود، گفت: باید برای جلوگیری از پدید آمدن کشور پیر، نگاه‌ها به تکثیر نسل در جامعه تغییر کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد روز گذشته، 16 اسفند در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان، اظهار کرد: باید نمایندگان مجلس شورای اسلامی، زیرساخت‌های افزایش نسل و زاد و ولد را به‌صورت قانون در مجلس تصویب کنند.

وی با بیان اینکه تکثیر نسل یک مسئله دینی، سیاسی و اقتصادی و اجتماعی است، گفت: باید مردم و مسئولان در راستای پیاده‌‍سازی سخنان مقام معظم رهبری و ائمه(ع)  در خصوص افزایش زاد و ولد، به وظایف خود عمل کنند.

یعقوبی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مجلس خبرگان رهبری، اظهار کرد: مجلس خبرگان یک رکن اساسی و سنگر مهم در نظام اسلامی محسوب می‌شود که در حال حاضر دشمنان بیرونی به همین سنگر چشم طمع دوخته‌اند.

وی با ذکر اینکه غرب از لحاظ اجتماعی و اخلاقی شکست خورده است، افزود: نباید با دشمنان به‌صورت منفعل برخورد کرد زیرا آنان اکنون نمی‌توانند ایران قدرتمند را تحمل کنند؛ بنابراین نباید در هر صورتی از دشمنی دشمنان غافل شد.

وی با بیان اینکه نیروهای مؤمن و فرهنگی دارای انگیزه بالا برای انجام امور در کشور وجود دارند، اظهار کرد: نباید این نیروها را با برچسب‌های مختلف از گردونه خدمت خارج کنیم و باید از تخصص آنان در اجرای امور استفاده شود.

امام جمعه بجنورد با ذکر اینکه متأسفانه در داخل کشور آفتاب تازه‌ای به برخی خورده و فکر می‌کنند دنیا دگرگون شده است، گفت: اینها در آن زمان دین مردم را به مسخره گرفتند، امروز مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری، قصاص و قوانین شرع را مسخره می‌کنند که باید مراقب افراطی‌گری این افراد باشیم.

وی افزود: با توجه به احترام فراوان برای دولت و رئیس جمهور، نباید دولت اجازه دهد به بعضی‌ها که زیر شعار زیبای تدبیر و امید بعضی طرح‌ها را بگنجانند و امید مردم را ناامید کنند.

یعقوبی با اشاره به روز پرستار عنوان کرد: حضرت زینب(س) با روحیه جهادگری خود تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.

وی با اشاره به 22 اسفند، روز بنیاد شهید، عنوان کرد: مسئولان بحث اشتغال فرزندان شهدا را در اولویت امور قرار دهند.

captcha