کد خبر: 1384196
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۷
مدیرکل محیط زیست استان قم تأکید کرد:

حفاظت از محیط زیست با همکاری حوزه‌های علمیه و مراکز دینی

گروه سلامت: مدیر کل محیط زیست استان قم گفت: برنامه‌های گسترش و توسعه حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست تنها با همکاری مردم و تعامل مسئولان با حوزه‌های علمیه و همچنین استفاده از آموزه و دستورات الهی امکان‌پذیر است.

محمودعلی رکنی، مدیر کل محیط زیست استان قم در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: در هفته درخت‌کاری، کاشت نهال و احترام به این نعمت الهی باعث خواهد شد فرهنگ حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی در بین آحاد جامعه گسترش پیدا کند.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که حفاظت از محیط زیست را یک واجب شرعی  برای مسلمانان و همه انسان‌ها معرفی کرده‌اند افزود: منویات رهبر انقلاب بیانگر این موضوع است و هرگونه تخریب و آسیب به منابع الهی که در اختیار انسان‌ها قرار دارد کفران نعمت الهی است.

رکنی بیان کرد: امروزه حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی یک مسئله حیاتی بوده و توسعه کشور باید با اولویت در این بخش صورت گیرد.

حفاظت محیط زیست یک وظیفه عمومی است

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان قم عنوان کرد: مشارکت مردمی در روند پیشرفت و بهبود محیط زیست به عنوان یک نقش مهم و  یک اصل معرفی شده است.

وی اظهار کرد: کاشت 124 هزار اصله درخت در پارک‌ها‌، بوستان‌ها و فضاهای سبز استان قم یکی از برنامه‌هایی است که در  هفته درخت‌کاری برگزار خواهد شد و سعی شده است تا با دعوت از همه مردم در این جشن درخت‌کاری، افراد را با این سنت حسنه بیشتر آشنا و فرهنگ نگهداری از این نعمت الهی را گسترش دهیم.

تبلیغات در خصوص آیین دینی مرتبط با منابع طبیعی

رکنی در ادامه بیان کرد: در استان قم بیشتر مردم با استفاده آموزه‌های دینی سعی دارند امورات خود را مرتفع کنند و در همین راستا ما هم سعی داریم با انتقال و تبلیغات در خصوص آیین دینی که در خصوص منابع طبیعی بیان شده است در راه قدم‌های خوبی برداریم.

مدیر کل محیط زیست استان قم گفت: با کاشت 124 هزار درخت در این هفته در آینده‌ای نزدیک افزایش سطح سرانه فضای سبز استان قم به حد استاندارد ملی به میزان 20 متر مربع را  برای هرنفر خواهد رسید.

همکاری و هم‌دلی آحاد مردم و مسئولان

وی دستیابی به اهداف و برنامه‌های  گسترش و توسعه حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست را  تنها با همکاری و هم‌دلی آحاد مردم و مسئولان و همچنین استفاده از آموزه و دستورات الهی عنوان کرد.

رکنی با اشاره به فرهنگ اسلامی و آموزه‌های دینی در حوزه حفظ منابع و نعمت‌های الهی‌، تعامل و همکاری با حوزه‌های علمیه و مراکز دینی مذهبی  را از اولویت‌های کاری این اداره کل معرفی و تصریح کرد: استفاده از دستورات الهی و تبلیغات در این زمینه، روند گسترش دیدگاه و فرهنگ جامعه را در خصوص فرهنگ حفاظت از محیط زیست از منظر دینی و ا‌سلامی توسعه خواهد داد.

captcha