کد خبر: 1384230
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۳
حجت‌الاسلام حسینی:

سامانه اطلاع‌رسانی مؤسسات قرآنی قم ایجاد می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی قم راه‌اندازی سامانه جامع اطلاع‌رسانی مؤسسات قرآنی را از جمله برنامه‌های پیش‌ روی این اتحادیه معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی قم 17 اسفند در گردهمایی مدیران قرانی قم اظهار کرد: استان قم در حوزه فعالیت‌های قرآنی ظرفیت بی نظیری دارد و مرکز فعالیت‌های قرآنی کشور به شمار می‌آید.
وی با اشاره به فعالیت مراکز مردمی قرآنی در استان قم گفت: برخی از این مؤسسات با چندین شعبه در داخل و خارج کشور به ترویج آموزه‌های قرآنی می‌پردازند و کام  تشنگان معرفت را سیراب می‌کنند.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی قم با بیان اینکه تجربیات و توانایی‌ها و فعالیت‌های مؤسسات قرآنی ـ مردمی از بالاترین سرمایه‌هاست، ادامه داد: گاهی منابع مالی و امکانات فراوانی در دست است، ولی به دلیل نبود این سرمایه، نمی‌توان توفیقات زیادی به دست آورد.

وی برگزاری دوره‌ای این نشست‌ها را در راستای استفاده از این سرمایه معرفی کرد و گفت: امید است مسئولان و مدیران مؤسسات قرآنی در زمان‌بندی مشخص، نشست‌هایی برگزار شود و این تجربیات منتقل گردد.

حسینی افزود: بی خبری در فعالیت‌های قرآنی بسیاری از فرصت‌ها و زمان‌ها را در مسیر انجام کارهای تکراری و موازی از بین می‌برد؛ از این رو تشکیل کارگروه‌هایی در عرصه‌های مختلف قرآنی می‌تواند بهره‌وری کارها را مضاعف نماید.

سامانه اطلاعاتی موسسات قرآنی ایجاد می‌شود

وی راه‌اندازی سامانه جامع اطلاع‌رسانی مؤسسات قرآنی را از جمله برنامه‌های پیش روی این اتحادیه معرفی کرد و گفت: در این سامانه اطلاع‌رسانی مؤسسات می‌توانند برنامه‌ها و فعالیت‌های خود را پیش روی علاقه‌مندان قرار دهند.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی قم راه‌اندازی غرفه عرضه محصولات قرآنی و برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی مربیان و جامعه قرآنی را از دیگر برنامه‌های قابل انجام دانست.

وی در پایان اظهار کرد: در چنین نشست‌هایی مدیران می‌توانند نظرات و پیشنهاد‌های خود را در راستای ترویج هر چه بهتر و بیشتر فعالیت‌های قرآنی ارائه کنند.

captcha