به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی «صوت العراق»، عبدالهادی الحکیم اظهار کرد: نامزدی آیتالله العظمی سیدعلی سیستانی برای دریافت جایزه جهانی صلح نوبل، بیانگر این است که اصول، ارزشها و احکام علمای مذهب جعفری یعنی همان مبانی اسلام اصیل، فراتر از مرزهای مذهبی، نژادی و جغرافیایی بوده و متعلق به همه بشریت است.
عبدالهادی الحکیم همچنین تصریح کرد: نامزد شدن مرجع نخست شیعیان در عراق برای بزرگترین جایزه صلح در جهان از سوی نویسندگان و پژوهشگران غیرمسلمان در گذشته و امروز مایه افتخار عراق و عراقیها و حتی شیعیان و همه مسلمانان است و موفقیتی است که عراقیها و همه مسلمانان باید به آن افتخار کنند.
این نماینده مستقل پارلمان عراق در پی نشر مقالهای در روزنامه انگلیسی «ساندی تلگراف» به قلم کالن فریمن، از خبرنگاران مطرح این روزنامه در تاریخ چهارم مارس(13 اسفند) این اظهارات را به زبان آورد. کالن فریمن در این مقاله نامزد شدن آیتالله سیستانی، مرجع شیعیان عراق برای دریافت جایزه صلح نوبل را خواستار شده بود.
کالن فریمن در این مقاله آورده است:«اوباما و اتحادیه اروپا را فراموش کنید، مردی که شایسته جایزه صلح نوبل است، عالم دینی عراقی(آیتالله سیستانی) است».
در ادامه مقاله آمده است: «جامعه شیعی عراق در دوره گذشته با شدیدترین شیوههای تحریک مواجه بوده و خودروهای بمبگذاریشده بارها مناطق شیعی این کشور را هدف قرار دادهاند».
این مقاله حاکی است: «در سال 2006 میلادی القاعده به انفجار مرقد مقدس شیعیان در سامرا(حرم امامین عسگریین) اقدام کرد، اقدامی که شبیه تخریب کلیسای «قدیس پطرس» مسیحیان است، اما با وجود تمام این خونریزیها، آیتالله سیستانی شیعیان را از انتقامگرفتن منع کرد.»
نویسنده مقاله آورده است: «گروهی از مسیحیان عراق در سال 2006 آیتالله سیستانی را برای دریافت جایزه صلح نوبل نامزد کردند تا به همه مسلمانان در بخشهای مختلف جهان، الگوی خوبی را در نحوه پیروی از شیوههای مسالمتآمیز معرفی کنند».