کد خبر: 1384529
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۲

برگزاری نشست «تدبر در قرآن» در دانشگاه زنجان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر امور اجتماعی و مطالعات فرهنگی دانشگاه زنجان از برگزاری ششمین نشست «تدبر در قرآن» با حضور بیش از 30 نفر از اساتید این دانشگاه خبر داد.

فرهاد خوئینی، مدیر امور اجتماعی و مطالعات فرهنگی دانشگاه زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به این‌که این دانشگاه در طول دو سال اخیر، نشست‌های هم‌اندیشی و معرفت‌افزایی اساتید را برگزار می‌کند، گفت: این نشست‌ها در راستای ارتقای سطح اطلاعات دینی اساتید دانشگاه و همچنین انتقال مباحث دینی عمیق از طریق این اساتید به دانشجویان، در قالب طرح ضیافت اندیشه اساتید آغاز شده و تاکنون ادامه داشته است.

وی افزود: با توجه به این‌که اساتید برجسته حوزه و دانشگاه در این نشست‌های معرفت‌افزایی حضور داشته و مباحث تخصصی مطرح در این جلسات را مدیریت و پاسخ می‌گویند، استقبال اساتید از این نشست‌ها در طول سال‌های اخیر بسیار مطلوب بوده است.

مدیر امور اجتماعی دانشگاه زنجان با تأکید بر این‌که بررسی مباحث قرآنی، یکی از موضوعات مطرح در این دوره‌های هم‌اندیشی بوده است، ابراز کرد: انسان‌شناسی، معادشناسی، نماز، تفسیر آیة‌الکرسی و وحدت حوزه و دانشگاه، از جمله دیگر موضوعاتی است که در طول دو سال اخیر در این نشست‌ها مورد بررسی قرار گرفته است.

خوئینی با بیان این‌که این نشست‌های هم‌اندیشی به‌صورت یک هفته در میان برگزار می‌شود، اظهار کرد: تاکنون 5 نشست با موضوع «تدبر در قرآن» در این دانشگاه برگزار شده است که با توجه به گستردگی مباحث، ششمین نشست این موضوع نیز همزمان با 19 اسفند امسال در سالن شهید شهریاری دانشگاه زنجان برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: حجت‌الاسلام علی قره‌داغی، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان در ششمین نشست تدبر در قرآن این دانشگاه، به تفسیر و تبیین آیات مرتبط با موضوع انفاق خواهد پرداخت.

این مقام مسئول با اشاره به این‌که تاکنون نتایج رضایت‌بخشی از برگزاری این نشست‌ها میان اساتید دانشگاه زنجان کسب شده است، گفت: با وجود این‌که برای حضور در این نشست‌ها، اجباری وجود نداشته است، بیش از 30 نفر از اساتید دانشگاه زنجان در این نشست‌ها شرکت می‌کنند.

مدیر امور اجتماعی دانشگاه زنجان یادآور شد: در نظر داریم به موازات برگزاری این نشست‌های قرآنی، نشست‌هایی را نیز با موضوع تدبر در نهج‌البلاغه برگزار کنیم.

captcha