کد خبر: 1384589
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۴

200 نفر از دانشجویان دامغانی به اردوی راهیان نور اعزام می‌شوند

گروه اجتماعی: مسئول کاروان راهیان نور دانشگاه‌های دامغان از اعزام 200 نفر از دانشجویان دامغانی به اردوهای راهیان نور در روزهای آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، حبیب بیژنوند، مسئول کاروان راهیان نور دانشگاه‌های دامغان امروز، 18 اسفند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی ایرانی و اسلامی، هدف اصلی ما در اردوهای راهیان نور، آشنایی قشر دانشجو با سبک و سیره شهدا به ویژه شهدای دانشجو است.

وی با اشاره به اینکه اعزام کاروان راهیان نور دانشگاه‌های دامغان در روز 21 اسفند و با حضور 200 نفر از دانشجویان انجام خواهد شد ابراز کرد: از این تعداد، 120 دانشجو دختر و 80 دانشجو پسر هستند که از دانشگاه‌های دامغان، آزاد اسلامی و پیام نور واحد دامغان و توران به مناطق عملیاتی اعزام می‌شوند.

بیژنوند با بیان اینکه مراسم افتتاحیه راهیان نور دانشجویی، 18 اسفندماه در دانشگاه دامغان برگزار می‌شود، یادآور شد: تبیین سبک و سیره زندگی شهدا محور اصلی برنامه‌های فرهنگی کاروان راهیان نور دانشجویی امسال است.

captcha