کد خبر: 1384613
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱

تکیه بر ظرفیت‌های داخلی کشور، راهی در تحقق اقتصاد مقاومتی است

گروه سیاسی:‌ امام جمعه بشرویه تکیه بر ظرفیت‌های داخلی کشور را عاملی در تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: بر همگان واجب است تا ملزومات تحقق اقتصاد مقاومتی را هرچه سریع‌تر فراهم کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی،‌ محمد شمس‌الدین، امام جمعه بشرویه شب گذشته، 17 اسفند در نشست هم اندیشی معتمدان، صاحب‌نظران، سرمایه‌داران و سرمایه‌گذاران در حوزه اقتصادی این شهرستان اقتصاد را یک حوزه مهم در کل کشور دانست و گفت: بر همگان واجب است تا ملزومات تحقق اقتصاد مقاومتی را هرچه سریع‌تر فراهم کنند.



وی با اشاره به فرمایشات رهبری درباب اقتصاد مقاومتی که فرمودند: «پیروی از الگوی علمی ـ بومی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی، عامل شکست و عقب نشینی دشمن در جنگ تحمیلی اقتصادی علیه ملت ایران خواهد شد»، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی می‌تواند در بحران‌های رو به افزایش جهانی، الگویی الهام‌بخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشد و زمینه مناسب را برای نقش‌آفرینی مردم و فعالان اقتصادی در تحقق حماسه اقتصادی فراهم کند.



امام جمعه بشرویه با اشاره به 8 سال دفاع مقدس بیان کرد: دشمن در هشت سال دفاع تلاش فراوان کرد که در نتیجه با وحدت امت اسلامی و رهبری ولایت فقیه با شکست مواجه و در این مسیر دشمن مأیوس شد.



شمس‌الدین ادامه داد: نهایتاً پیروزی ایران اسلامی مرهون وحدت، صداقت، یکپارچگی و بصیرت مردم و خصوصاً رهبری عالمانه ولایت فقیه است و سبب شد تا آنچه که آن روز دشمن تصور نمی‌کرد که با دست خالی پیروز شویم رخ دهد.



وی اظهار کرد: امروز پس از گذشت 35 سال از پیروزی انقلاب اسلامی قدرت و صلابت بیشتر شده و پیشرفت مردم در این مسیر در جامعه اسلامی زبانزد است و دشمن نیز لحظه به لحظه اتفاقات این کشور را رصد می‌کنند.



امام جمعه بشرویه با اشاره به بحث سهمیه بندی بنزین در زمینه اقتصاد مقاومتی بیان کرد: با توجه به اینکه تلاش مسئولان نظام در‌خصوص سهمیه‌بندی بنزین، تحریم بنزین توسط دشمنان را خنثی کرد لذا می‌توانند امروز نیز با بسترسازی در زمینه اقتصاد مقاومتی چون گذشته موفق باشند.



امام جمعه بشرویه گفت: اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی چون گذشته نتیجه‌بخش است و باید شرایطی فراهم کنیم که به خارج از کشور نیازی نباشد که خوشبختانه نیست.



شمس‌الدین با تأکید بر اینکه امروز دشمن سعی دارد از هر روزنه‌ای حداکثر سو‌‌استفاده را داشته باشد، یادآور شد: باید در تمامی عرصه‌ها به‌ویژه اقتصادی تلاش فراوان داشته باشیم و برنامه‌ریزی کنیم که دشمن نتواند به خود اجازه دهد در این زمینه به ما ضربه‌ای وارد کند.

captcha