به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، «گر چه زبانم عاجز است در برابر شما سخن گویم اگر خداوند جان مرا در مأموریت الهی گرفت چون همه هستی و نیستی ما از اوست فقط دعا کنید که خدا مرا در زمره شهیدان درگاهش قرار دهد. مرا غسل ندهید و کفن نکنید چون مولایم حسین(ع) نه کفن داشت نه غسل.
وای خدای مهربان تو را شکر میکنم که این نعمت که خودت میپسندی بر این انسان ذلیل سر از پا گناه عطا فرمودی و من تنها راه نجات خویش را شهادت در راهت یافتم و چه زیباست که من با کمترین خون خود با تو معامله میکنم که خودت در قرآن مجید فرمودهای که من خریدار جان شما هستم.
هرکس با من معامله کند من حاضرم و چه زیباست که با دادن کوچکترین وسیله خود اعلاءترین و ارزشمندترین ارزشهای انسانی میرسم و این نیست مگر لطف و عنایت پروردگار به بندهاش. خداوند مرا از این همه لطف و عنایت دور مگردان و شهادت در راه خودت نصیبم بگردان.
همشهریان و هم محلهها به مشقت این دنیا صبر کنید و به دردش و رنجش نفس خود را زیر پایتان بگذارید؛ همیشه دنبالهرو حق باشید زیر بار ظلم نروید چون گناه دارد، زیاد به دنیا دل نبندید واز اموال خود در راه خداوند احسان کنید. یار مظلوم و دشمن ظالم باشید. دنبالهرو علم باشید که چون سواد نداشته باشید زودتر فریب میخورید به این دنیا.
در روزهای سهشنبه و پنجشنبه دعای توسل را از یاد نبرید به نماز جمعه بروید در تشییع پیکر شهدا شرکت کنید».
شمهای از زندگی «شهید محمدعلی آلجعفر»
شهید محمدعلی آلجعفر چهارم آبان سال 1345 در یک خانواده روستای ایرانجی از توابع شهرستان نیر به دنیا آمد که پنجمین فرزند خانواده محسوب میشود. خانواده این شهید یک خانواده مذهبی محسوب میشود؛ پدرش نوروز علی آل جعفر مؤذن بود.
تا شش سالگی شهید نزد پدر خود قرآن فرا گرفت چون پدر شهید مؤذن بود در ضمن قرآن را نیز به بچهها تدریس میکرد. در هنگام شش سالگی شهید خانواده وی به شهرستان پارسآباد مهاجرت کردند.
سپس سال 1355 خانواده شهید از پارسآباد به شهر اردبیل کوچ کردند.
شهید محمد علی آلجعفر مقطع راهنمایی را در مدرسه پورسینا تحصیل کرد که درسال 1356 شروع و در تاریخ 1359 به اتمام رسانید. مقطع دبیرستان را شهید به صورت رزمنده درس خواند و دیپلم اقتصاد گرفت. بسیار درونگرا بودند و همیشه آرزوی شهادت داشتند؛ او از طرف سپاه به خدمت مقدس سربازی اعزام شد و در لشگر 31 عاشورا خدمت سربازی را به اتمام رساند.
هر چند او قبل از اعزام به جبهه به جمعآوری کمکهای نقدی از مردم برای جبهه میپرداخت. شهید محمدعلی آل جعفر قبل از شهادت چهار مورد به جبهه اعزام شده بودند که یک مورد آن از طرف سپاه و خدمت سربازی بود و سه مورد به عنوان بسیجی به جبهه اعزام شدند و سر انجام 24 بهمن سال 1365 در عملیات کربلای پنج در منطقه عملیاتی شلمچه بر به آرزوی دیرینه خود شهادت رسید.