کد خبر: 1384720
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۲

نشست مجمع قاریان و فعالان قرآنی ازنا برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: اولین مجمع قاریان و فعالان قرآنی ازنا شامگاه شنبه، 17 اسفند در بیت‌القرآن امام حسن مجتبی(ع) این شهرستان برگزارشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در این نشست عملکرد انجمن علوم قرآن و عترت مورد ارزیابی و نقد و بررسی قرار گرفت و از زحمات مسئولان قبلی انجمن قدردانی شد  و در ادامه برنامه‌های قابل اجرا در سال آینده نیز اعلام شد.
از برنامه‌های انجمن علوم قرآن و عترت شهرستان ازنا در سال 93 می‌توان به برگزاری جلسات ماهیانه با حضور حداکثری قاریان و فعالان قرآنی، برگزاری کرسی‌های تلاوت نیز اشاره کرد .

یادآور می‌شود، طی جلسه‌ای که هفته گذشته در دفتر رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی ازنا با حضور اعضای هیئت امنای انجمن علوم قرآن و عترت شهرستان ازنا برگزار شد، بعد از بحث و تبادل نظر مهدی پاپی، به‌عنوان مسئول انجمن علوم قرآن و عترت اداره فرهنگ وارشاد اسلامی  ازنا برای مدت یک‌سال انتخاب شد .

captcha