کد خبر: 1384741
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۰
رحیم قربانی خبر داد:

اجرای طرح «چشمه‌های جاری» با محوریت حفظ سوره مبارکه «دهر»

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج دانشجویی از اجرای طرح «چشمه‌های جاری» با محوریت حفظ سوره مبارکه «دهر» در ایام نوروز خبر داد و گفت: این طرح با همکاری نهادهای مختلف برگزار می‌شود.

رحیم قربانی، رئیس مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به همزمانی نوروز 93 با ایام فاطمیه، گفت: حضرت فاطمه(س) در فرمایشات خود به انجام دادن سه کار یعنی خواندن قرآن، نگاه کردن به چهره پیامبر(ص) و صدقه دادن اشاره کرده‌اند، در همین راستا سازمان قرآن و عترت بسیج دانشجویی با همکاری برخی نهادهای دیگر هم‌چون شبکه قرآن و معارف سیما در نظر دارد تا حال و هوای نوروز را رنگ و بودی فاطمی و معنوی ببخشد.
وی افزود: به همین مناسبت مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی برای انس و الفت بیشتر با معارف ناب الهی اقدام به اجرای طرح «چشمه‌های جاری» کرده است؛ در این طرح که با محوریت حفظ سوره مبارکه «دهر» برگزار می‌شود، دانشجویان بسیجی از طرف سازمان بسیج دانشجویی و اهالی تهران نیز از طریق سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ در این طرح حضور خواهند داشت، ضمن اینکه شبکه قرآن و معارف سیما نیز بخش ملی این طرح را پیگیری می‌کند.
قربانی با اشاره به اینکه مضامین سوره مبارکه «دهر» در مورد اهل بیت(ع) و حضرت فاطمه(س) است، اظهار کرد: طرح چشمه‌های جاری به عنوان یک طرح ملی به اجرا در خواهد آمد که محوریت اصلی آن بسیج دانشجویی و بسیج تهران بزرگ است.
رئیس مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی گفت: در سطح دانشجویی افرادی که عضویت در بسیج دانشجویی دارند و نیز دانشجویانی که به مناطق عملیاتی سال‌های دفاع مقدس اعزام می‌شوند، جزء اولویت‌های کاری هستند؛ در این بخش کارت برگ‌هایی بین حاضران در مناطق عملیاتی جهت حضور در این طرح توزیع می‌شود، این طرح از روز 20 اسفندماه آغاز و تا 15 فروردین‌ماه 1393 ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در بسیج دانشجویی، دانشجویان پس از حفظ این سوره با ارسال کلمه «دهر» و نام و نام خانوادگی خود به سامانه پیامکی 30008571 پایان یافتن کار حفظ خود را اطلاع رسانی خواهند کرد؛ افرادی که از طریق بسیج تهران بزرگ در این طرح حضور دارند نیز با ارسال کلمه «دهر» و نام و نام خانوادگی خود به سامانه 660001927 پایان کار حفظ خود را اعلام خواهند کرد.
رئیس مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی تصریح کرد: شبکه قرآن و معارف سیما برای پیشبرد اهداف این طرح هر روز ویژه‌ برنامه‌ای را از ساعت 20 تا 21:30 پخش خواهد کرد که جزئیات بیشتر آن را مسئولان این شبکه اطلا‌ع‌رسانی خواهند کرد.

وی ادامه داد: در این طرح به صورت تلفنی و غیر حضوری از حاضران در آن آزمون به عمل خواهد آمد و در پایان نیز به صدها نفر از برگزیدگان جوایزی اهداء خواهد شد.
قربانی با اشاره به اینکه در این طرح علاوه بر بسیج دانشجویی، بسیج تهران بزرگ، شبکه قرآن و معارف سیما و سازمان بسیج شهرداری تهران نیز همکاری دارند، گفت: پیش‌بینی می‌شود با همکاری رسانه‌ها و اطلاع‌رسانی مناسب شاهد حضور میلیونی در این طرح باشیم.

captcha