کد خبر: 1384781
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۵

ترویج فرهنگ نیکوکاری نیازمند توجه عمومی است

گروه اجتماعی: امام جمعه شهر حسن‌آباد با تأکید بر ترویج سنت حسنه احسان و نیکوکاری در جامعه گفت: ترویج فرهنگ نیکوکاری نیازمند توجه عمومی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌‌‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام محمد مقدمی، امام جمعه شهر حسن‌آباد امروز، 18 اسفند در مراسم راه‌اندازی دومین مرکز نیکوکاری در این شهرستان با تأکید بر ترویج سنت حسنه احسان و نیکوکاری در جامعه اظهار کرد: ترویج فرهنگ نیکوکاری نیازمند توجه عمومی است.
وی با بیان سخنی از امام صادق(ع) مبنی بر اینکه احسان و نیکى کامل نباشد، مگر با سه خصلت، شتاب، کم شمردن بسیار و منت نهادن بر آن افزود: مردم باید در نیکوکاری و کمک به نیازمندان همواره از هم پیشی بگیرند.
امام جمعه شهر حسن‌آباد با بیان اینکه کمک به نیازمندان و محرومان درهای بهشت و سعادت را به روی انسان‌ها می‌گشاید، اعلام کرد: با کمک خیران به نیازمندانی توان فقر را از جهره جامعه زدود.
وی ایجاد مراکز نیکوکاری توسط کمیته امداد کردستان را جایگاه  ارزشمندی برای توسعه بیش از پیش حمایت از نیازمندان دانست و  بیان کرد: این مراکز نقش مهمی در شناسایی نیازمندان و افراد توانمند و رفع مشکلات محرومان جامعه دارد.
مقدمی با اشاره به اینکه احسان و نیکوکاری یکی از اصول اساسی ارزش‌ها در جامعه اسلامی است، عنوان کرد: بر این اساس، خداوند در قرآن همگان را به انجام آن فرمان داده است.
خطیب جمعه شهر حسن‌آباد بیجار بر تبلیغ و توسعه زکات و بهره از آن برای کمک به محرومان تأکید کرد و افزود: زکات تکلیفی الهی و یکی از جلوه‌های وحدت است.
وی در پایان یادآور شد: پرداخت زکات ضمن حذف فاصله‌های طبقاتی و کاش آسیب‌های اجتماعی در جوامع درهای بهشت و سعادت را به روی انسان‌ها می‌گشاید.

captcha