کد خبر: 1384996
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰

جشنواره ملی «وصال یار» برگزار می‌شود

گروه فضای مجازی: جشنواره ملی «وصال یار» با داشتن بخش وبلاگ‌نویسی و با محوریت شهدای گمنام و تکریم آنان، برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، این جشنواره به همت پایگاه جامع وب‌نوشته‌های جهادگران فضای مجازی در بخش‌های وبلاگ‌نویسی، عکاسی، فلش و نماهنگ، طرح‌های گرافیکی و مقاله‌نویسی به صورت سراسری برگزار خواهد شد.

در بخش وبلاگ‌نویسی این جشنواره، موضوعاتی همچون خاطره‌نویسی، داستان‌نویسی، دل‌نوشته و سیره شهدا مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

همچنین در بخش عکاسی، علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در قالب عکاسی با تلفن همراه و عکاسی با دوربین تهیه کنند.علاوه بر این خلق آثار گرافیکی با موضوع یادمان شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس در دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی، تفریحی نیز یکی دیگر از بخش‌های رقابتی در جشنواره ملی وصال یار به‌شمار می‌آید.

آثار ارسال شده باید در بخش مقاله‌نویسی با موضوعاتی ازجمله، مبانی زیارت قبور مطهر شهدای گمنام، شیوه زندگی شهدا، تاثیر حضور شهدای گمنام در نظام آموزشی کشور، معماری اسلامی در ساخت و توسعه حرم‌های مطهر شهدای گمنام و سنت حسنه ازدواج در حرم‌های مطهر شهدای گمنام است.

جشنواره ملی وصال یار از 12 بهمن ماه سال جاری آغاز و تا سوم خرداد سال آینده ادامه خواهد داشت و علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند، جهت دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی www.vesaal.ir مراجعه کنند.

captcha