کد خبر: 1385087
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۲

صرفه‌جویی اقتصادی را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم

گروه اجتماعی: مهم‌ترین برنامه‌ای که همه ایرانیان اعم از مسئول و غیرمسئول باید آن را پیش برند، تکیه بر برنامه اقتصاد مقاومتی است، باید مسئله صرفه‌جویی اقتصادی را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، مهم‌ترین چیزی که این روزها همه ایرانیان در داخل و خارج به آن می‌پردازند، نو شدن برای ایام عید است و از جمله مهم‌ترین این کارها خانه‌تکانی و خرید شیرینی و تهیه لباس برای ایام نوروز است.

اما بعضی‌ها پا را فراتر از آن گذاشته‌اند و به تغییر دکوراسیون منزل روی آورده‌اند و مشخص است که چه هزینه گزافی را باید برای تهیه لوازمی بپردازیم که بیش از یک سال نیست که آن‌ها را خریداری کرده‌ایم.

بر این اساس و با توجه به فراگیر بودن این در میان عده بسیاری از هموطنان به نظر می‌رسد که بسیاری از دیگر هم‌میهنان ما توان تهیه لوازم منزل جدید را ندارند؛ بنابراین و با توجه به تبلیغ‌های گسترده رسانه‌ها اعم از  داخلی و خارجی در خصوص خرید لوازم برای نوروز همه ما باید این امر را جدی بگیریم که اسراف از کارهای مذموم و نپسندیده پیامبر(ص) و ائمه معصومین(ع) بوده است.

مهم‌ترین مسئله این است که همه انسان ها باید به آن توجه داشتند باشند و آن صرفه‌جویی در مقابل همه هزینه‌هایی است که زندگی ما را رو به تجمل‌گرایی می‌کشاند و این مسئله را باید همه در جامعه مهم‌ترین اصل زندگی خود قرار بدهند تا بتوان زندگی مناسبی در بازار‌های پر سروصدای امروز داشته باشیم.

اما معنی صرفه‌جویی مدتی است که به غلط میان بسیاری از توده مردم با لفظ کم مصرف کردن ترجمه شده است که این در حالی که درست مصرف کردن لایق مترادف بودن با این کلمه بوده است. با نزدیک شدن به ایام عید بازار جشنواره‌ها، یادواره‌ها و همایش‌ها حسابی داغ شده است، در مورد اکثر این گونه مراسم تشریفاتی هیچ‌گونه ضرورتی برای برگزاری آن‌ها وجود ندارد در حالیکه بسیاری از مبالغ هنگفت جامعه صرف اینگونه مراسم می‌شود.

مهم‌ترین برنامه‌ای که همه ایرانیان اعم از مسئول و غیرمسئول باید آن را پیش برند، تکیه بر برنامه اقتصاد مقاومتی است. در روزهایی که همه دنیا دست به دست هم دادند تا به هر نحوی از نظر اقتصادی به مردم این مرزوبوم  صدمه وارد سازند، باید مسئله صرفه‌جویی اقتصادی را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم.

همیشه این نیست که تنها با خرید وسایل جدید بتوانیم بدی را از زندگی خود بیرون بیندازیم. این بدی باید از درون وجودمان خارج بشود. این روزها بسیاری از هم‌وطنان ما توان خرید بسیاری از مایحتاج زندگی خود را ندارند و ما در سال دو بار به تغییر لوازم منزل می‌پردازیم. یا در سال بیش از چندصد میلیون صرف برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌ها می‌کنیم که اگر این روند ادامه پیدا کند هیچ‌گاه به نقطه موردنظر خود که همان اقتصاد مقاومتی است نخواهیم رسید.

چه زیباست ملتی که اسلام و این تاریخ بسیار کهن در وجود مردمان آن می‌درخشد پوز دشمنانی را که به صورت‌های گوناگون درصدد ضربه‌زدن به این ملت هستند به زیبایی هرچه تمام به خاک می‌مالند.

captcha