کد خبر: 1385164
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۸

تبیین امر حجاب باید با توجه به شرایط سنی و فهم کودک آغاز شود

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه نرجس بیرجند گفت: تبیین امر حجاب باید از مهدکودک‌ها و با توجه به شرایط سنی و فهم کودک آغاز شود تا فرد در دوران نوجوان و جوانی با علاقه حجاب و عفاف را برگزیند.


فاصمه‌صغری حجی‌پور، مدیر حوزه علمیه نرجس بیرجند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: قوانین مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه عفاف و حجاب اجرایی نشده‌اند که این مسأله نشان می‌دهد موضوع حجاب و عفاف هنوز دغدغه اصلی برخی از متولیان نیست.



وی اظهار کرد: بسیاری از افراد در لفظ و سخن ادعای دغدغه امر حجاب و عفاف را دارند اما در عمل هیچ اقدامی انجام نمی‌دهند، بنابراین این‌گونه برخوردها انگیزه کسانی که در این امر فعالیت می‌کنند را کاهش می‌دهد.



مدیر حوزه علمیه نرجس بیرجند بیان کرد: طرح‌هایی در زمینه ترویج عفاف و حجاب ارائه شده است اما به علت اختصاص بودجه به آن مسکوک مانده و اجرایی نشده است.



حجی‌پور گفت: اگر با دقت به ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق نگاه کنیم درمی‌یابیم علت افزایش آن کمرنگ‌شدن عفاف و حجاب در جامعه و در نتیجه کاهش تعهد نسبت به همسر و خانواده است.



وی بیان کرد: در مورد برخورد با افراد بی‌حجاب باید قائل به دوگونه اقدام فرهنگی و انتظامی بود زیرا برخی افراد از روی ناآگاهی مقید به امر حجاب نیستند اما کسانی نیز ساماندهی شده و با برنامه‌ریزی بی‌حجابی را در جامعه گسترش می‌دهند.



تبیین امر حجاب باید از مهدکودک‌ها آغاز شود



مدیر حوزه علمیه نرجس بیرجند ادامه داد: تبیین امر حجاب باید از مهدکودک‌ها و با توجه به شرایط سنی و فهم کودک آغاز شود تا فرد در دوران نوجوان و جوانی با علاقه حجاب و عفاف را برگزیند.



حجی‌پور بیان کرد: کنجکاوی و بی‌تقوایی دو علت گرایش نوجوانان و جوانان به سایت‌های غیر اخلاقی هستند که والدین با دادن آگاهی‌های لازم به فرزند خود مانع کنجکاوی‌های کاذب او در فضای مجازی شوند.



وی یادآورشد:‌ علی‌رغم همه این موارد جوانان پاکی در سرزمین ما وجود دارند که انگیزه و نشاط لازم برای کار فرهنگی به انسان می‌دهند و امیدواریم آینده ایران با دستان این جوانان ساخته شود.

captcha