کد خبر: 1385333
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۳

واگذاری 20 میلیارد ریال تسهیلات به مؤسسات قرآنی استان مازندران در سال 92

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد:اجرای کامل مصوبات هیئت مدیره، دریافت تسهیلات بانکی به مبلغ 20 میلیارد ریال از طریق بانک صادرات و ملی و اخذ مجوز پیش‌دبستانی از آموزش و پرورش برای 160 مؤسسه قرآنی از جمله فعالیت‌های اتحادیه در سال 92 است.

بهروز کریم‌نژاد، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با فعالیت اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان مازندران در سال جاری، گفت: در فعالیت‌های قرآنی نمی‌توان به این فعالیت‌ها نمره داد، اما با توجه به فعالیت‌های زیادی که اتحادیه در حوزه‌های مختلف قرآنی انجام داده است، در مجموع از فعالیت اتحادیه راضی هستیم.
وی با اشاره عملکرد اتحادیه مؤسسات قرآنی استان در سال جاری، افزود: اجرای کامل مصوبات هیئت مدیره، دریافت تسهیلات بانکی به مبلغ 20 میلیارد ریال از طریق بانک صادرات و ملی، اخذ مجوز پیش‌دبستانی قرآنی برای 160 مؤسسه از آموزش و پرورش، اجرای برنامه‌های مختلف قرآنی مانند؛ شرکت در نمایشگاه قرآن، از فعالیت‌های اتحادیه در سال جاری است.
وسواس در صدور مجوز مؤسسات قرآنی
کریم‌نژاد در رابطه با مشکلاتی که اتحادیه در سال جاری با آن مواجه شد، گفت: زمانی که با ازدیاد مؤسسات و خانه‌های قرآن مواجه می‌شویم، وظیفه اتحادیه نسبت به مؤسسات و پیگیری مطالبات آنها بیشتر می‌شود و با این کمبود اعتبارات قرآنی نمی‌توان پاسخگوی این حجم و تعداد مؤسسات بود.
وی اظهار کرد: یکی از درخواست‌ها از دستگاه‌های ناظر این است که در صدور مجوز وسواس بیشتری صورت گیرد تا بتوان با این تعداد مؤسسه، کیفیت فعالیت‌های قرآنی را افزایش داد.
کریم‌نژاد بیان کرد: تغییر مدیران استانی و شهرستانی یکی دیگر از مشکلات در حوزه فعالیت مؤسسات و اتحادیه است و نیاز است در این زمینه کاری انجام شود، تا وقتی بدنه دولت عوض شد، مجموعه‌ها شناخته شده باشند.
اجرایی نشدن برنامه‌های پیش‌بینی به علت کمبود اعتبارات قرآنی
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اظهار کرد: یکی دیگر از مشکلات موجود در راه فعالیت اتحادیه و مؤسسات قرآنی اجرایی نشدن برنامه‌های پیش‌بینی شده به‌علت کمبود اعتبارات قرآنی است.
وی در پایان در رابطه با دغدغه اصلی مؤسسات قرآنی در سال جاری گفت: اجرایی نشدن برنامه‌های قرآنی، اجاره مکان و تجهیزو بیمه مربیان قرآنی از جمله مشکلات مؤسسات قرآنی است.
برگزاری چهاردهمین مجمع عمومی اتحادیه در سال 93
کریم‌نژاد بیان کرد: آموزش مدیران و مربیان در دو حوزه مدیریتی و قرآنی، ادامه پیگیری بیمه فعالان قرآنی، آموزش مدیران و مربیان در دو حوزه تربیت قرآنی و تخصصی، آموزش مربیان پیش دبستانی، تجهیز مؤسسات از قبیل نرم افزاری و سخت افزاری، پیگیری برای ساخت مکان مؤسسات و خانه‌های قرآن، مجمع عمومی چهاردهم و انتخابات بازرس اتحادیه در سال‌جاری، ارزیابی از مؤسسات و خانه‌های قرآن استان جهت پیگیری تسهیلات بانکی و بیمه و پیگیری جهت بیمه فعالان قرآنی از چشم‌اندازی‌های فعالیت اتحادیه در سال آینده است.

captcha