کد خبر: 1385376
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۶
ستاری تأکید کرد:

استفاده از ظرفیت عظیم نهادهای دینی و روحانیون برای جمع آوری زکات

گروه اجتماعی: معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: برای آنکه که بتوانیم در امر نهادینه سازی جمع آوری زکات به جایگاه خوبی برسیم لازم است که از ظرفیت و پتانسیل علمای دینی و روحانیون به نحوه شایسته استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سعید ستاری، معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد پیش از ظهر امروز، 19 اسفند ماه، در نشست هم اندیشی ائمه جمعه استان تهران و شورای زکات کشور با بیان این مطلب عنوان کرد: ائمه جماعات به عنوان بهترین و راهبردی‌ترین افراد جهت جذب مشارکت‌های مردمی برای کمیته امداد و همچنین شورای زکات شناخته می‌شوند.
وی افزود: همه فعالیت‌های حمایتی و خدماتی کمیته امداد و همچنین شورای زکات کشور برگرفته از آموزه‌های دینی اجرایی می‌شود. کمیته امداد نهاد مقدسی است که از سوی آحاد مردم مورد توجه و همچنین محل مراجعه نیازمند و حل مشکلات آنها است.
ستاری اظهار کرد: تهران 40 درصد منابع مالی و درآمدی کل کشور را به خود اختصاص داده است اما تنها 15 درصد کمک‌های مردمی در این استان جذب می‌شود.

سبقت افراد بی بضاعت در پرداخت واجبات دینی
معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد تصریح کرد: بسیاری از گروه‌های بی‌بضاعت در جامعه وجود دارند که در پرداخت زکات خود از دیگران سبقت می‌گیرند و سعی می‌کنند تمام و کمال صدقات، زکات و واجبات دینی خود را به نحو شایسته‌ای پرداخت کنند.
وی استفاده از ظرفیت عظیم روحانیان را برای انجام امور خیر و جمع آوری زکات مفید دانست و گفت: ظرفیت عظیم نهادهای دینی و همچنین روحانیون و مبلغین می‌توانند کارگشای همه‌ برنامه‌های کمیته امداد و همچنین شورای زکات کشور باشد، زیرا ما مردمی متدین و معتقد داریم که در همه مراحل زندگی از نظریات علما و روحانیون به خوبی استفاده می‌کنند.
ستاری ادامه داد: کمیته امداد در راستای تقویت نهادهای دینی برای جذب مشارکت‌های مردمی تلاش می‌کند تا طرح مساجد محوری در سراسر کشور اجرایی کنند و در همین راستا تا کنون 23 هزار مسجد را وارد کار کرده و توانسته‌ با هماهنگی علما مسجد و همچین هیئت امنای آن خیرین محلات را پای کار آورده و مساجد را به عنوان پایگاه امور خیر و حمایتی در محلات جایگاهی خاص دهد.

فعالیت 2000 مسجد در تهران/ همکاری 500 مسجد
وی اظهار کرد: در استان تهران دو هزار مسجد به طور کامل فعال هستند که تنها تاکنون 500 مسجد در طرح مساجد محوری با کمیته امداد همکاری کرده‌اند که امیدواریم این معضل به زودی حل شود.

احداث 9500 مسجد از محل دریافت زکات
ستاری افزود: طی 9 سال گذشته که شورای زکات فعالیت خود را آغاز کرده است بیش از 9 هزار و 500 مسجد از محل جمع آوری زکات در سراسر کشور احداث شده است و همه این مساجد از محل زکات دریافتی همان محل ساخته شده است.
بنابراین گزارش نشست هم اندیشی ائمه جمعه استان تهران از ساعت 9 صبح امروز با حضور تبارک سبحانی، مدیر کل کمیته امداد استان تهران و همچنین حسین نبی لو، دبیر شورای ملی زکات و همه ائمه جمعه استان تهران آغاز و تا ساعت 13 ادامه داشت و همه حضار با طرح مسائلی سعی کردند مشکلات پیش روی جمع آوری زکات در کشور را بررسی و راهکاری مفیدی را ارائه دهند.

captcha