به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در ابتدای جلسه، حمید کربلایی حسنی، معاون فرهنگی، اجتماعی شهرداری به روند برگزاری جشنواره چهارسوق اشاره کرده و خواستار تعامل کلیه پیشکسوتان و تأثیرگذاران هنر شهر در برگزاری هرچه بهتر جشنواره های فرهنگی و هنری شد.
وی با تقدیر از حضور تأثیرگذاران هنری در نشست، برگزاری جشنوارههای فرهنگی و هنری تأثیرگذار در پیشبرد نگرش و فرهنگ زندگی شهری را مؤثر دانسته و توجه به محتوا را از اهداف سازمان فرهنگی، ورزشی برشمرد.
در ادامه این جلسه، انصاری، دبیر جشنواره با ارائه گزارشی از اهداف و نحوه اجرای جشنواره خواستار آسیبشناسی آن شده و همفکری در مورد اجرای هرچه بهتر جشنواره در سال آینده شد.
وی برگزاری فصلی جشنواره با تمرکز بر روی بخشهای مجزا در سال آینده را به عنوان راهکاری جهت اجرای هر چه بهتر آن بیان کرد.
در ادامه، مسئولان انجمنهای هنری و ادبی و پیشکسوتان عرصه هنر هر یک با بیان دیدگاههای خود در مورد آسیبهای اولین جشنواره فرهنگی، هنری چهار سوق و راهکارهای اجرایی در مورد بهبود عملکرد جشنواره در سالهای آینده خواستار حمایت شهرداری از فعالیتهای هنری در راستای ارتقای فرهنگی شهرنشینی شدند.
تداوم برنامههای فرهنگی، هنری از جمله جشنوارههای این چنینی، توجه به محتوا و معضلات واقعی زندگی شهری و پرهیز از سطحینگری، توجه به پیشینه تاریخی شهر اراک و تلاش در راستای احیای ارزشهای فرهنگی شهر، تشکیل دبیرخانه دائمی جهت جشنواره چهارسوق، برگزاری جشنوارهها و همایشهای هنری خیابانی، حمایت از انتشار آثار هنری مرتبط با اهداف شهرداری از جمله محورهای پیشنهادی نشست بود.
در پایان نشست، خراجی، معاون فرهنگی، اجتماعی شهرداری اراک با جمعبندی مطالب عنوان شده شهرداری را آماده تعامل با هنرمندان خواند و نقش کاتالیزوری هنرمندان را در ارتباط دوسویه فی مابین شهروندان و مدیران شهرداری با نگاهی لطیف و ملایم چشمگیر خواند.
وی با اشاره به آسیبهای زندگی شهری و معضلات اجتماعی، نگاهی ناقد و هنرمندانه را از بهترین شیوههای نقد برشمرد و تأثیرگذاری نقدهایی از این جنس را در سطوح مختلف جامعه چشمگیر توصیف کرد.