کد خبر: 1386353
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۸

زندگی شهید غلامرضا رضایی در «یادگاران 23» روایت شد

گروه ادب: زندگی شهید غلامرضا رضایی در مجموعه مکتوب «یادگاران 23» و به قلم سمانه زالی نگاشته شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، خاطرات خانواده، دوستان و همرزمان شهید غلامرضا رضایی در بیست و سومین کتاب از مجموعه «یادگاران» روایت شد. این اثر به قلم سمانه زالی از سوی انتشارات روایت فتح منتشر و روانه بازار نشر شده است.

زالی درباره این اثر گفت: کتاب شهید غلامرضا رضایی شامل 100 خاطره از شهید رضایی است که بر اساس مصاحبه با خانواده، دوستان و همرزمان شهید بازگو شده است.

وی در توضیح منابعی که برای نگارش کتاب از آن بهره گرفته است، افزود: مصاحبه کتاب توسط گروه تحقیق انتشارات روایت فتح تهیه شد و آنچه به عنوان منابع در اختیارم قرار گرفت، نزدیک به 800 برگ مصاحبه بود.

زالی ادامه داد: تدوین کتاب از فروردین امسال آغاز شد و من با مطالعه منابع، خاطرات را از متن مصاحبه‌ها استخراج کردم. در انتخاب موضوع خاطرات بیشتر به دنبال نکات مشترک در گفته‌های راویان بودم. در این خاطرات به ابعاد شخصیتی و اخلاقی شهید، فعالیت‌ها و موفقیت‌ها، کمک به دیگران و احترام به پدر و مادر پرداخته شده است.

وی در معرفی شهید غلامرضا رضایی گفت: وی در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران تک‌تیرانداز بود و در طول دوران حضور در جبهه سه بار مجروح شد. وی آخرین بار در عملیات والفجر 8 دچار عارضه شیمیایی شد و در مرداد سال 1379 به شهادت رسید.

در خاطره‌ای از این کتاب می‌خوانیم: «بسیجی بود، اوایل چفیه می‌انداخت و شلوار گشاد می‌پوشید. کمی که گذشت تیپش را عوض کرد. می‌گفت بچه‌ها این طور نمی‌پذیرند. کت شلواری شد. اتو کرده و تر و تمیز. وضو می‌گرفت، حوله‌اش را از توی کیفش درمی‌آورد، صورتش را خشک می‌کرد، موهایش را شانه می‌کرد، عطر می‌زد و می‌رفت سر کلاس.»

انتشارات «روایت فتح» کتاب «یادگاران 23» با موضوع زندگی شهید غلامرضا رضایی را در 112 صفحه، در قطع پالتویی و با قیمت 4000 تومان منتشر کرده و در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است.

captcha