کد خبر: 1386439
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۹

شهادت بالاترین رزق خداوند به شهید «حسین املاکی» است

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان شهادت را رزق و روزی انسان از سوی خداوند بیان کرد و گفت: شهادت بالاترین رزق خداوند به شهید املاکی است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، علی اسماعیل پور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در نشست خبری ستاد بزرگداشت سردار همیشه قهرمان گیلان شهید حسین املاکی و عملیات والفجر(10) که امروز، 21اسفندماه با هدف تبیین جایگاه رفیع شهید حسین املاکی در سالن اجتماعات ارشاد اسلامی گیلان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مولفه های کارآمد و توانمند قدرت نرم کشور ما شهدای ارزشمند هستند که در عرصه های مختلف از میهن خود دفاع کردند.

وی با بیان اینکه گرامیداشت شهدا در واقع گرامیداشت تلاش های مردم ایران در دوران دفاع مقدس است، افزود: یکی از افتخارات گیلان وجود 8 هزار شهید در راستای تحقق اهداف عالیه نظام است که جان خود را فدای میهن اسلامی کردند.

اسماعیل پور با بیان اینکه هرکجا که شهید و نام شهید حضور داشته باشد شاهد تعالی آن بخش خواهیم بود، تصریح کرد: خوشحالیم که جای جای کوچه ها و خیابان های ما با نام شهدا مزین شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به اینکه ولی فقیه نائب بحق امام زمان(عج) در زمان غیبت است، ادامه داد: زمانی که ایشان نام شهیدی را به بزرگی می برند نشانه جایگاه رفیع آن شهید است و ایشان به شهید املاکی لقب سردار همیشه قهرمان را عنایت کرده اند.

جنبه های معنوی شخصیت شهید املاکی

وی به بیان جنبه های معنوی شخصیت شهید املاکی اشاره کرد و گفت: روح سلحشور شهید املاکی نشانه اعتقاد قوی شهید به احکام دین بوده است، شهادت رزق و روزی انسان از سوی خداوند است و شهادت بالاترین رزق خداوند به شهید املاکی است.

اسماعیل پور به اعتقاد شهید املاکی به روضه حضرت ابوالفضل(ع) اشاره کرد و متذکر شد: ایثار و شهامت شهید املاکی نشانه روحیات معنوی وی است که در مسیر زندگی شهید نمایان شد و اینچنین جایگاه والایی را برای او رقم زد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی 3 برنامه در راستای بزرگداشت شهید املاکی برگزار می کند، گفت: برگزاری نشست خبری ستاد بزرگداشت شهید املاکی، برگزاری عصری با شعر و خاطره در سالن شهید بهشتی پارک فجر لنگرود و برپایی مراسم خوشنویسی «مشق گمنامی» با حضور خوشنویسان ممتاز شرق گیلان برنامه های ارشاد اسلامی گیلان در این ایام است.

وی با اشاره به اینکه اگر تمام سرمایه خود را برای شهدا بکار گیریم باز هم حق مطلب ادا نمی شود، خاطرنشان کرد: شهدا حق بزرگی بر گردن ما دارند که باید ادامه دهنده راه آنها باشیم.

captcha