کد خبر: 1386475
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۲

عرصه فرهنگی به رشد فضائل اخلاقی کمک کند

گروه اجتماعی: معاون وزیر ارشاد گفت: عرصه فرهنگی باید به رشد فضائل اخلاقی کمک کند، چرا که این عرصه یک امر تشریفاتی نیست بلکه یک نیاز جدی بشری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، صبح امروز، 21 اسفند در آیین معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه حسین نوش آبادی، معاون حقوقی امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: عرصه فرهنگی باید به رشد فضائل اخلاقی کمک کند، چرا که این عرصه یک امر تشریفاتی نیست بلکه یک نیاز جدی بشری است.

وی فرهنگ را سرمایه‌ای دانست که محصولات بعدی را تولید می کند و افزود: عرصه فرهنگ و هنر نباید با شائبه‌های مختلف آلوده شود.

نوش‌آبادی به ظرفیت‌ها و استعدادهای کم نظیر کرمانشاه در کشور اشاره کرد و گفت: این استان، خواستگاه فرهنگ و تمدن ایران و مهد تحولات علمی، فرهنگی و تاریخی است.

معاون وزیر ارشاد در پایان از مجموعه اداره کل ارشاد استان کرمانشاه خواست با درک این ظرفیت‌ها برای توسعه و اعتلای فرهنگ و هنر این استان تلاش کنند.

captcha