کد خبر: 1386479
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۴

نگاهی به کتاب «زندان‌الرشید» خاطرات سردار گرجی‌زاده

گروه اجتماعی: کتاب «زندان‌الرشید» خاطرات سردار علی‌اصغر گرجی‌زاده است که توسط حجت‌الاسلام محمدمهدی بهداروند نوشته شده و انتشارات سوره مهر آن را چاپ کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، «زندان الرشید» شامل خاطرات سردار علی اصغر گرجی‌زاده است که توسط حجت‌الاسلام دکتر محمدمهدی بهداروند مبلغ شهرستان یک هزار شهید اندیمشک نوشته و توسط انتشارات سوره مهر چاپ شده است.

سردار علی اصغر گرجی‌زاده رئیس ستاد قرارگاه سپاه ششم است که فرماندهی جزایر مجنون را به عهده داشت. با سقوط قرارگاه در سال 67 به همراه سردار علی هاشمی موفق می‌شود به نیزارهای جزیره مجنون بگریزد، ولی کمی بعد علی هاشمی شهید می‌شود و سردار گرجی‌زاده هم پس از ۳۰ ساعت مخفی شدن، به اسارت عراقی‌ها درمی‌آید.

سردارگرجی‌زاده به مدت چهار ماه فرماندهی خود بر قرارگاه سپاه ششم را از عراقی‌ها مخفی می‌کند ولی بعد از چهارماه عراقی‌ها از این موضوع مطلع شده و او را مورد بدترین شکنجه‌ها قرار می‌دهند و به زندان الرشید که مخوف‌ترین زندان عراقی‌ها بوده منتقل می‌کنند.

به گفته نویسنده این کتاب، شروع خاطرات این کتاب همزمان با سقوط قرارگاه سپاه ششم است که با محوریت حوادث زندان الرشید ادامه می‌یابد. همزمان با روز آزادی سردار گرجی‌زاده به پایان می‌رسد.

یادآور می‌شود، کتاب «زندان الرشید» 12 اسفند در حوزه هنری تهران رونمایی شد.

به گفته حجت‌الاسلام محمد مهدی بهداروند نویسنده این کتاب، کتاب «زندان الرشید» یک دوره سیر و سلوک اخلاق برای من بود. حکایت کتاب زندان الرشید از اول تا به آخر آینه تمام نمای سپهبد علی هاشمی فرمانده قرارگاه سری نصرت است؛ در جای جای این کتاب رد پای علی هاشمی به چشم می‌آید.

captcha