کد خبر: 1386667
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۳
بمناسبت روز گرامیداشت شهدا؛

دانش‌آموزان گیلانی با آرمان‌های شهدا تجدید بیعت کردند

گروه اجتماعی: بمناسبت روز گرامیداشت شهدا روز گذشته، 21 اسفندماه همزمان با سراسر کشور دانش‌آموزان گیلانی با حضور در گلزارهای شهدا با آرمان‌های آنان تجدید بیعت کردند.

علی عمویی، معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از گیلان، از حضور دانش‌آموزان گیلانی در گلزارهای شهدای استان خبر داد و اظهار کرد: بمناسبت روز گرامیداشت شهدا روز گذشته، 21 اسفندماه دانش‌آموزان گیلانی با حضور در 200 گلزار متبرک شهدا در استان همزمان با سراسر کشور با آرمان‌های شهدای والامقام تجدید بیعت کردند.

وی افزود: الگوگیری جوانان ایران اسلامی از آرمان‌ها و اندیشه‌های شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی نقش اثرگذاری در برابر جنگ نرم و توطئه‌های دشمنان ایفا می‌کند.

عمویی با بیان اینکه تکریم و تعظیم شهیدان، تلاشی مقدس است، بیان کرد: برای تحقق اهداف و آرمان‌های اسلام و انقلاب باید فرهنگ ایثار و شهادت را به درستی برای نسل جوان تبیین کنیم.

معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید گیلان با بیان اینکه این مراسم بصورت همزمان در سراسر استان در روز 21 اسفند برگزار شد، گفت: این حرکت یک کار ابتکاری در استان گیلان بود که در نخستین سال 30 درصد از گلزارهای شهدای استان توسط دانش‌آموزان گلباران و غبارروبی شد.

گفتنی است، در این مراسم دانش‌آموزان به همراه معلمان و مسئولین مدارس اقدام به غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا کردند و بعد از آن نیز با قرار دادن دسته‌های گل بر گلزار شهدا با آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب، شهدا و امام راحل تجدید بیعت کردند.

captcha