کد خبر: 1387066
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰

آغاز اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه پیام‌ نور دره‌شهر

گروه اجتماعی: دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام‌ نور دره‌شهر اردوی جهادی خود را به منظور تأمین نیازهای آموزشی و فرهنگی روستاهای بخش مرکزی این شهرستان آغاز کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، در این اردوی جهادی که از 20 اسفند آغاز شده و تا 29 اسفند ادامه دارد، 31 نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام‌ نور شهرستان دره‌شهر در قالب 3 گروه از خواهران با حضور در روستاهای بخش مرکزی این شهرستان و نیازسنجی مردم این مناطق، کلاس‌های آموزشی در زمینه‌های شبهات دینی، ازدواج، اعتیاد و ... برپا می‌کنند.
فاضلی، مسئول گروه اردوی جهادی دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام‌نور شهرستان دره‌شهر، گفت: در این اردو دانشجویان قصد دارند به بیش از 10 روستا خدمت‌رسانی کنند و با حضور در بین مردم، آنها را بیش از پیش با فرهنگ بسیج آشنا کنند.

captcha